ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ανάπτυξη εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεργασίας της Uni Systems με την My Buddy, την εταιρεία ανάπτυξης της ομώνυμης καινοτόμας πλατφόρμας που προσφέρει μια επαναστατική προσέγγιση στην ανάπτυξη εφαρμογών μέσω χιλιάδων εύκολων και ευέλικτων ενσωματώσεων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της συνεργασίας των Uni Systems και My Buddy είναι η ανάπτυξη εφαρμογών και ολοκληρωμένων λύσεων ΤΝ με συνδυασμό χιλιάδων μοντέλων, βάσεων δεδομένων τύπου vector και περισσότερων από 250 προενσωματωμένων εργαλείων.
Οι λύσεις που αφορούν στη μετατροπή φωνής σε κείμενο, οι έξυπνοι βοηθοί και η προηγμένη ανάλυση αγορών αποτελούν τη βάση της δραστηριότητας παρέχοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις ευρέως φάσματος της αγοράς να εκμεταλλευτούν τα οφέλη τεχνολογιών όπως τα Large Language Models (LLMs), Vision-Language Models (VLMs) και Automatic Speech Recognition (ASR).
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αν και οι εφαρμογές αξιοποιούν πλούτο δεδομένων, διασφαλίζεται απολύτως η συμμόρφωσή τους με τα πρότυπα SOC 2 και GDPR.
Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών με ταυτόχρονη μείωση λειτουργικών εξόδων, η καλύτερη κατανόηση των συμπεριφορών και των αναγκών των πελατών που οδηγούν στη βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών, και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης και εξυπηρέτησης, συγκαταλέγονται στα κύρια οφέλη των εφαρμογών ΤΝ που σχεδιάζουν οι δύο εταιρείες.
Πρόκειται για μια σύμπραξη που ενδυναμώνει τη θέση των δύο εταιρειών στην αγορά και υπογραμμίζει τη δέσμευση της Uni Systems προς την Τεχνητή Νοημοσύνη.
Διαβάστε επίσης:
Ντόναλντ Τραμπ: Εισήλθε και πάλι στη λίστα των 500 πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου
Θεόδωρος Σκυλακάκης: Ο καιρός θα καθορίζει την τιμή στο ρεύμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις, ο «Ρομπέν των ασθενών»: Ασχολείται με τα προβλήματα και τα λύνει – Αρθρο παρέμβαση
- Προμηθευτές: Να πληρώνει ο ΔΕΔΔΗΕ τις παραπάνω απώλειες δικτύου- Στο 18% το 2022, επιπλέον 200 εκ. χαράτσι
- Θετικά υποδέχτηκαν οι Αγορές τον νέο ένοικο του Λευκού Οίκου, αλλά ο πλανήτης αγωνιά
- Οινοποιία Τσάνταλη: Από τα σαλόνια του Κρεμλίνου στην πτώχευση