Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τρία νέα μέλη στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας

Απόστολος Πεταλάς, CEO Ομίλου Fourlis

Απόστολος Πεταλάς, CEO Ομίλου Fourlis

Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) ανακοίνωσε την ένταξη στη δύναμή της, τριών νέων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Τα νέα μέλη αποτελούν η Πίτσιας Market, με έδρα την Κατερίνη, η Diellas Markets, με έδρα την Κέρκυρα και η Γ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, με έδρα την Ηλεία.

Τα νέα μέλη έχουν εκπληρώσει τους στόχους που προϋποθέτουν την ένταξή τους στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας, η οποία εξετάστηκε και επικυρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕ, που συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.

Συγκεκριμένα, η Πίτσιας Market αριθμεί συνολικά 37 φυσικά καταστήματα σε 7 νομούς, η Diellas Markets διαθέτει ένα δίκτυο 17 καταστημάτων σε Κέρκυρα και Ήπειρο και η Γ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ μετρά συνολικά 15 καταστήματα σε Ηλεία και Αχαΐα.

Η ένταξη των τριών νέων μελών στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των αλυσίδων-μελών σε 20 (τακτικά και συνδεδεμένα μέλη), με εικοστό πρώτο μέλος το ΙΕΛΚΑ.

Ο γενικός διευθυντής της ΕΣΕ, Απόστολος Πεταλάς, δήλωσε: «Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας επιθυμεί τη συνεχή διεύρυνσή της με νέα μέλη, έτσι ώστε να αναπτύσσεται και να βελτιώνει τη σύνθεσή της, προωθώντας τους στόχους της από περισσότερα σημεία και με μεγαλύτερη δυναμική -την ανώτερη ποιότητα προϊόντων, τη βελτίωση των υπηρεσιών, την άρτια συνεργασία με τις αρχές και τους θεσμικούς φορείς και, φυσικά, την υγιή επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον υγιή ανταγωνισμό, που αποτελούν και τον πυρήνα της ελληνικής οικονομίας και της ανάπτυξης».

Διαβάστε επίσης

Καφές: Μετά το άλμα του Robusta, κοντά σε υψηλό δύο ετών και η τιμή του Arabica

Όμιλος Jumbo: Αύξηση πωλήσεων 8% στο πρώτο εξάμηνο – Κατεβάζει τον πήχη για τα κέρδη του 2024

Attica Group: Ολοκληρώθηκε η πώληση του 49% της Africa Morroco Links και δύο πλοίων της