ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ετήσιες αμοιβές που δίνουν οι εισηγμένες εταιρείες στους Παπαλεξόπουλο, Βασιλάκη, Τανισκίδη, Κυπαρίσση, Γερογιάννη
Η TRADE ESTATES ανακοινώνει ότι η «AUTOHELLAS» με επιστολή της την 27 Νοεμβρίου 2023, γνωστοποίησε ότι ο συνολικό αριθμός δικαιωμάτων ψήφου στην Trade Estates, που κατέχει άμεσα, μεταβλήθηκε σε ποσοστό άνω του 10% την 23η Νοεμβρίου 2023, από 9,87% που ήταν πριν την μεταβολή και είχε γνωστοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2023.
Η ως άνω μεταβολή άνω του ποσοστού του 10% έλαβε χώρα κατόπιν συναλλαγής αγοράς 50.000 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας μέσω της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Σύμφωνα με την ανωτέρω γνωστοποίηση, o μέτοχος AUTOHELLAS, στις 23 Νοεμβρίου 2023 είναι πλέον κάτοχος 12.075.000 μετοχών και αντίστοιχου αριθμού δικαιωμάτων ψήφου της TRADE ESTATES ή ποσοστού 10,02%.
Διαβάστε επίσης
Η Motor Oil αποχαιρετά με συγκίνηση τον Γιώργο Αλεξανδρίδη
Blackstone: Ετοιμάζεται για επενδύσεις στην ευρωπαϊκή αγορά ακινήτων
Σκρέκας για σούπερ μάρκετ: Ιδιαιτέρως εποικοδομητική η συνάντηση με τους εκπροσώπους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μικροβιακή αντοχή – Καθ. Ν. Σύψας: Πολλοί θάνατοι στην Ελλάδα, το οικονομικό κόστος – Μη ασφαλής η χώρα
- Τι μπορεί να φρενάρει τη λήξη των μέτρων για την ακρίβεια
- Μαρκ Καλουστιάν στο mononews: Ο ΝΟΚ, η «αθηναϊκή Ριβιέρα» και τα σχέδια του λιβανέζου επενδυτή
- ΟΤΕ: Τα 16 ευρώ και οι κρυφές σκέψεις των Γερμανών της Deutsche Telekom
