• Business

    To “GAGA CHROMATICA BALL” της Lady Gaga παίζει δυνατά στο Vodafone TV


    H ιστορική εμφάνιση της Lady Gaga στη μεγάλη της συναυλία στο Λος Άντζελες παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV μέσα από το συναρπαστικό και εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ “Gaga Chromatica Ball” που παρουσιάζει την παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα κατά τη διάρκεια της περιοδείας της “Chromatica Ball Tour” το 2022.

    Μία από τις πιο εντυπωσιακές συναυλιακές περιοδείες της Lady Gaga μέχρι σήμερα, το “Gaga Chromatica Ball” σκιαγραφεί το ασυναγώνιστο ταλέντο και τον μοναδικό καλλιτεχνικό οραματισμό της Lady Gaga στην παρουσίαση του έκτου της άλμπουμ Chromatica (2020).

    Με την αφήγηση να περιστρέφεται γύρω από το τραύμα και τη θεραπεία του, η περιοδεία ενθουσίασε κοινό και κριτικούς ανά τον κόσμο, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, κάνοντας τους fans της να παραληρούν.

    Σε αυτό το φαντασμαγορικό ντοκιμαντέρ, οι θεατές μεταφέρονται στο κατάμεστο στάδιο Dodger Stadium του Λος Άντζελες που φιλοξένησε περισσότερους από 50.000 θεατές.

    Από τις συναρπαστικές ζωντανές εκτελέσεις των επιτυχιών της όπως “Stupid Love” και “Bad Romance”, μέχρι τις πιο προσωπικές ερμηνείες στο πιάνο, αλλά και τις δυναμικές χορογραφίες, το “Gaga Chromatica Ball” προσφέρει μια ιδιαίτερη ματιά στην καλλιτεχνική περσόνα της Lady Gaga, μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές της μουσικής βιομηχανίας των τελευταίων δεκαετιών.

    Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει επίσης backstage υλικό με συνεντεύξεις από μέλη της παραγωγής και αποκλειστικές δηλώσεις από όσους συμμετείχαν στη ολοκλήρωση αυτής της ιστορικής περιοδείας.

    Η Lady Gaga έφτασε αποκλειστικά στο Vodafone TV σε ένα ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ που ακούγεται δυνατά αυτόν τον Ιούνιο!

     

    Διαβάστε επίσης:

    Clarksons: Οι εφοπλιστές έχουν επενδύσει λιγότερα από τα μισά τους έσοδα σε νεότευκτα πλοία

    Όταν η BRABUS αποφάσισε να κατακτήσει και το νερό

    Θεσσαλονίκη: Περιορισμένος ο αντίκτυπος του «κανονιού» του FTI για τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής



    ΣΧΟΛΙΑ