Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΤΙΤΑΝ: Νέα βιώσιμα προϊόντα και υπηρεσίες – Ποια πλεονεκτήματα προσφέρουν

Marcel Cobuz, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου ΤΙΤΑΝ

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ παρουσιάζει την οικογένεια προϊόντων TITAN Edge, που βρίσκεται στην αιχμή της απόδοσης και της βιωσιμότητας, και την οικογένεια υπηρεσιών TITAN Premier.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε ευθυγράμμιση με τη Στρατηγική Πράσινης Ανάπτυξης του Τιτάνα για το 2026, τόσο τα προϊόντα TITAN Edge όσο και οι υπηρεσίες TITAN Premier καταδεικνύουν τη δέσμευση του Ομίλου για εστίαση στον πελάτη, ανώτερες επιδόσεις και βιώσιμη ανάπτυξη. Στόχος τους είναι να προσφέρουν καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις και υπηρεσίες, δίνοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να εξελίξουν τις κατασκευές και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για έναν ασφαλέστερο, πιο ανθεκτικό, πιο βιώσιμο και ευχάριστο κόσμο. Τα προϊόντα TITAN Edge θα είναι διαθέσιμα στις αγορές το δεύτερο εξάμηνο του 2024, επιταχύνοντας τον στόχο του Ομίλου να διπλασιάσει το χαρτοφυλάκιο των βιώσιμων λύσεων που διαθέτει μέχρι το 2026.

Τα προϊόντα TITAN Edge αντιπροσωπεύουν τη δέσμευση του Τιτάνα σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και παράλληλα προωθώντας τη βιωσιμότητα στις κατασκευές και στα τεχνικά έργα. Σε πρώτη φάση, θα περιλαμβάνουν καινοτόμα προϊόντα τσιμέντου και σκυροδέματος υψηλής απόδοσης με ανώτερες τεχνικές και λειτουργικές επιδόσεις, επικυρωμένες με Δηλώσεις Περιβαλλοντικών Επιδόσεων (EPDs) τύπου ΙΙΙ.

Με την επιταχυμένη μετάβαση σε πιο βιώσιμες λύσεις κατασκευών, στην πορεία η οικογένεια TITAN Edge θα διευρυνθεί με προϊόντα προστιθεμένης αξίας από επιπλέον κατηγορίες, όπως επεξεργασμένα συμπληρωματικά τσιμεντοειδή υλικά, ανακυκλωμένα υλικά, τσιμεντόλιθους υψηλής απόδοσης και τεχνικά κονιάματα.

Οι υπηρεσίες TITAN Premier αντιπροσωπεύουν τη δέσμευση του Τιτάνα στη διαρκή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη μέσω ολοκληρωμένων υπηρεσιών που περιλαμβάνουν τεχνική υποστήριξη, εξυπηρέτηση πελατών και ψηφιακές λύσεις. Η εν λόγω πρωτοβουλία συνάδει με τη στρατηγική προτεραιότητα του Ομίλου να προσφέρει ανώτερη αξία στους πελάτες του μέσω μιας απαράμιλλης εμπειρίας εξυπηρέτησης.

Ο Marcel Cobuz, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, σχολίασε σχετικά:

«Τα προϊόντα TITAN Edge αποτελούν ένα τολμηρό άλμα προόδου σε ό,τι αφορά στη δέσμευσή μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή της πορείας του κλάδου υλικών κατασκευών προς ένα πιο βιώσιμο και καλύτερα θωρακισμένο μέλλον. Η παρουσίασή τους αντανακλά τη δέσμευσή μας στη δημιουργία προϊόντων με άριστη απόδοση, που έχουν θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον και την κοινωνία. Οι υπηρεσίες TITAN Premier αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας να διασφαλίζουμε τη βελτιωμένη εμπειρία του πελάτη και τη μέγιστη αποδοτικότητα. Ανυπομονούμε να δούμε τα νέα προϊόντα TITAN Edge και τις νέες υπηρεσίες TITAN Premier να αποκτούν σημαντικό αντίκτυπο τον κλάδο μας, ανεβάζοντας τον πήχη σε ό,τι αφορά στην ικανοποίηση των πελατών, την εξαιρετική απόδοση και τη βιωσιμότητα των προϊόντων».

Η παγκόσμια παρουσία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ διασφαλίζει ότι η φιλοσοφία των προϊόντων TITAN Edge, που βρίσκονται στην αιχμή της απόδοσης και της βιωσιμότητας, και των υπηρεσιών TITAN Premier θα ακολουθηθεί με ενιαίο τρόπο από όλες τις αγορές του Ομίλου.

Διαβάστε επίσης

Alibaba: Νέα σημαντική επένδυση στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης

Universal Music: Boυτιά έως 30% για τη μετοχή της – Aπογοήτευσαν τα έσοδα της εταιρείας

Εξαγοράζει την Axel Accessories ο όμιλος Intrafashion (Pink Woman)