Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τιτάν: Επενδύσεις 123 εκατ. ευρώ το 2017

Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος ΤΙΤΑΝ

Την Ενιαία Ετήσια Έκθεση Απολογισμού για το 2017, η οποία παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την ευρύτερη κοινωνική και περιβαλλοντική επίδοσή του, έδωσε στη δημοσιότητα ο Όμιλος Τιτάν.

Όπως επισημαίνεται, το 2017 σηματοδοτεί το 15ο έτος έκδοσης ετήσιου απολογισμού αναφορικά με τα ουσιώδη θέματα των συμμετόχων, ο οποίος καλύπτει, πέραν των οικονομικών αποτελεσμάτων, τον αντίκτυπο του Ομίλου στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Το 2017, ο Όμιλος διατήρησε μια σταθερή, θετική επίδοση. Μέσα από τη συνεργασία με τους συμμετόχους, ο Όμιλος Τιτάν διατήρησε τη διαχρονική του δέσμευση σε μια ισόρροπη, υπεύθυνη και μακροχρόνια βιώσιμη ανάπτυξη, σε έναν κόσμο αυξανόμενων περιβαλλοντικών και κοινωνικών εντάσεων και ταχύτατων τεχνολογικών εξελίξεων.

Ορόσημα του 2017

Όπως σημειώνεται, από το 2007 ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ έχει δεσμευθεί για την ανεξάρτητη αξιολόγηση και επαλήθευση της μη χρηματοοικονομικής του επίδοσης σε εύλογο επίπεδο. Η Ενιαία Ετήσια Έκθεση Απολογισμού 2017 επαληθεύεται για τις μη οικονομικές γνωστοποιήσεις σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες και τα πρωτόκολλα της Πρωτοβουλίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στον κλάδο Τσιμέντου (CSI), η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Συμβουλίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (WBCSD) και τα κριτήρια «προηγμένου επιπέδου» του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για την Αναφορά Προόδου (UN Global Compact Communication on Progress).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τιτάν: Πλήγμα στα κέρδη από τα έκτακτα γεγονότα