Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΤΙΤΑΝ Ελλάδας: Επενδύσεις €18,6 εκατ. σε έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία – Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023

Ο CEO του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (Τιτάν)

Ο CEO του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος

Την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023 δημοσιεύει ο ΤΙΤΑΝ Ελλάδας, η οποία για πρώτη φορά έχει τη μορφή ενός σύγχρονου microsite. Η Έκθεση περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας των εταιριών TITAN και INTERBETON και παρουσιάζει την πρόοδο και τα κύρια επιτεύγματα του 2023, χρονιά στην οποία η Ελλάδα πέτυχε πολύ καλές επιδόσεις με κινητήριο δύναμη τη συνεχιζόμενη υψηλή ανάπτυξη της εγχώριας αγοράς.

Το 2023, ο ΤΙΤΑΝ στην Ελλάδα υλοποίησε νέες επενδύσεις με στόχο την ανάπτυξη, εντατικοποίησε τις προσπάθειες για ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα, προώθησε τη διάθεση νέων, καινοτόμων πράσινων προϊόντων και λύσεων και μεγιστοποίησε τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, διατηρώντας τους κύριους δείκτες για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία εντός των στόχων, η Εταιρία συνέχισε με υψηλό αίσθημα ευθύνης να φροντίζει με πράξεις τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.

Κύρια στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης Ελλάδας 2023:

Η  Έκθεση είναι διαθέσιμη εδώ.

Διαβάστε επίσης: 

Γιατί έγραψαν ιστορικό υψηλό Titan, Motor Oil και Cenergy – Τα μυστικά των τριών εταιρειών

Περιστέρης: Η συμφωνία με τη Masdar ψήφος εμπιστοσύνης στην εταιρεία και την Ελλάδα

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμο στη Miele Ελλάς για παραβάσεις