ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αγορά 10.480 μετοχών προέβη η Τιτάν.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Titan Cement International SA (η Εταιρία) (Euronext Βρυξελλών, Χρηματιστήριο Αθηνών και Euronext Παρισίου, TITC) ανακοινώνει ότι την περίοδο από 29 Απριλίου 2024 έως και 3 Μαΐου 2024 η εταιρία αγόρασε συνολικά 10.480 μετοχές της Titan Cement International SA στο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών.
Μετά τις ανωτέρω συναλλαγές, η Titan Cement International SA διαθέτει (άμεσα ή έμμεσα μέσω της θυγατρικής της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ) 3.683.954 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε 4,70% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.
Διαβάστε επίσης:
ΤΙΤΑΝ: Buy με τιμή στόχο τα €34,50
Lamda Development: Αγορά ιδίων μετοχών αξίας €103.402
Lorenzo Bertelli: Ο κληρονόμος της Prada δηλώνει ανοιχτός σε ευκαιρίες συγχωνεύσεων και εξαγορών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Κοζάνη θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη ο Πρωθυπουργός
- Κωνσταντοπούλου: Είστε μια κυβέρνηση σε αποδρομή – Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε λέξη για την Κύπρο
- ΝΑΤΟ: Για Ουκρανία και αμυντικές δαπάνες θα μιλήσουν στη Σύνοδο των ΥΠΕΞ στις 3 και 4 Απριλίου – Παρόν και ο Ρούμπιο
- Νίκη κατά της παιδικής πορνογραφίας: Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο – Δεκάδες συλλήψεις και για βιασμούς, έκλεισε το Kidflix με σχεδόν 2 εκατ. χρήστες
