ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Titan Cement International SA (η Εταιρία) (Euronext Βρυξελλών, Χρηματιστήριο Αθηνών και Euronext Παρισίου, TITC) ανακοινώνει ότι την περίοδο από 10 Ιουλίου 2023 έως και 14 Ιουλίου 2023 η εταιρία αγόρασε συνολικά 16.000 μετοχές της Titan Cement International SA στο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών.
Μετά τις ανωτέρω συναλλαγές, η Titan Cement International SA διαθέτει (άμεσα ή έμμεσα μέσω της θυγατρικής της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ) 3.584.424 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε 4,58% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.
Διαβάστε επίσης:
TITAN: Mεγάλης κλίμακας έργο δέσμευσης CO2 επιλέχθηκε από το Ταμείο Καινοτομίας της ΕΕ
Lamda Development: Αγορά ιδίων μετοχών συνολικής αξίας €175.493
Dynagas (Γιώργος Προκοπίου): Επιπλέον έσοδα 270 εκατ. δολ. από τη ναύλωση πλοίων LNG – mononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χέγκσεθ: «Μαζί, θα πάρουμε πίσω τη Διώρυγα του Παναμά από την επιρροή της Κίνας»
- Αντιπαράθεση Λαζαρίδη – Χήτα: «Να μπορούσα να κάνω εγώ ερωτήσεις στον Μαρινάκη» – «Στείλτε τον Λακαφώση» (βίντεο)
- «Ανάσα» από τον FTSE Russell: Αναβάθμισε το ελληνικό χρηματιστήριο
- Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos: Το 73% των Αμερικανών αναμένει αύξηση των τιμών στο πλαίσιο των δασμών του Τραμπ
