Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Καραμούζης στο Τwitter

Νίκος Καραμούζης. Ετών 66. Πρόεδρος Eurobank

Τα social Media αποτελούν πλέον τον  συνηθέστερο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των πολιτικών και των τραπεζιτών όταν θέλουν να μεταδώσουν ένα μήνυμα. Ετσι και ο επικεφαλής της Eurobank Νικος Καραμούζης δεν ξέφυγε από τον κανόνα και φρόντισε αμέσως μετά την επιστροφή του από τον Καναδα να μοιραστεί με τους φίλους του τα τεκταινόμενα στην Γενικη Συνελευση των μετόχων της Fairfax που αποτελεί και τον βασικότερο μέτοχο της Εurobank.

Ο πρόεδρος της Εurobank δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη διοίκηση της Farifax και στους απλούς μετόχους. Με ανάρτηση στο Twitter μετέδωσε την ατμόσφαιρα από τη γενική συνέλευση που έγινε την περασμένη Παρασκευή  16 Απριλίου 2016 στο Roy Thomson Hall, στο Τορόντο. Ο Prem Watsa τίμησε στελέχη, απαντούσε επί τρεις ώρες σε 2.500 μετόχους, μίλησε για τα λάθη και τις προοπτικές και για την εταιρική κοινωνική ευθύνη, όπου κατευθύνεται το 2% των κερδών.

Είναι ευχάριστο, ένας επικεφαλής τράπεζας να αναγνωρίζει δημοσίως το ρόλο του εποικοδομητικού διαλόγου ανάμεσα στη διοίκηση και τους απλούς μετόχους αλλά και του ρόλου που μία επιχείρηση έχει στην κοινωνία.

Διαβάστε ακόμα: Άλλο ένα σημάδι ότι η αμερικάνικη οικονομία οδεύει σε ύφεση