• Business

    THE ROC CLUB: O νέος προορισμός που ταράζει τα νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

    • NewsRoom

    Το ασύγκριτο φως και το μπλε της θάλασσας αποτελούν το απόλυτο φόντο του THE ROC CLUB, του νέου boutique Club-Maison του Ομίλου Grecotel στη Βουλιαγμένη.

    Με 34 δωμάτια και σουίτες στις παρυφές της Λίμνης της Βουλιαγμένης, το THE ROC CLUB έρχεται να αλλάξει όσα γνωρίζαμε για τη φιλοξενία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, συνδυάζοντας τον exclusive χαρακτήρα και την αισθαντική πολυτέλεια με το ανεπιτήδευτο πνεύμα, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό σημείο αναφοράς αισθητικής, φιλοξενίας και απόλαυσης.

    Ένα boutique Club Maison στην καρδιά της Βουλιαγμένης

    Λευκά μάρμαρα και ξύλινες επενδύσεις από φυσικό δρυ. Αιθέρια υφάσματα και φυσικά υλικά,  αντίκες, συλλεκτικά αντικείμενα design, έργα τέχνης και πίνακες του Άγγελου Γουλανδρή. Το διαχρονικό THE ROC CLUB συνδέει διαφορετικές εποχές με αισθητικές αναφορές στο μεταμοντερνισμό, στο mid-century και στο σήμερα, αποτελώντας τον πιο in προορισμό και την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού.

    Το νέο σημείο αναφοράς αισθητικής, φιλοξενίας και απόλαυσης στη Ριβιέρα

    Βέβαια, η μαγευτική τοποθεσία του THE ROC CLUB προσφέρει μία σειρά από προνόμια στους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν να μοιράσουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε διαφορετικές παραλίες, water sports, βόλτες και shopping στην Astir Marina, αλλά και συναρπαστικές εμπειρίες στη φύση και ανακαλύψεις στη Ριβιέρα.

    Καθηλωτική θέα, design με άποψη για σκεπτόμενους ταξιδιώτες

    Αν θέλετε να αντικρίσετε την απίστευτη θέα και να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την Τhe Roc Pool, που διαθέτει ιδιαίτερη αισθητική, coastal living χαρακτήρα, με τα κομψά sun beds, τις private terraces ή τη σκιά του αιωνόβιου μεγάλου πεύκου. Παράλληλα, θα γευτείτε snacks και cocktails και την περιποίηση του προσωπικού service.

    Επιπλέον, το The Roc Rooftop αποτελεί τον ακαταμάχητο προορισμό για fine dining και ποτό, με αληθινή λάμψη, jet-setting γοητεία και εξαιρετική απόλαυση. Όμως, οι στιγμές χαλάρωσης συνεχίζονται όλη μέρα στη The Roc Veranda με all-day γευστικές ιδέες σε ένα περιβάλλον που αποτελεί την επιτομή του coastal al fresco dining, ενώ το The Roc Pool Bar must αν θέλετε να χαλαρώσετε δίπλα από την πισίνα.

    Και επειδή “νους υγιής εν σώματι υγιεί”, το ειδικά σχεδιασμένο indoor & outdoor γυμναστήριο καθώς και προσωποποιημένα wellness activities με υψηλή τεχνογνωσία προσφέρουν πρωτοποριακή ευεξία.

    Φέτος το καλοκαίρι, το THE ROC CLUB έρχεται να αλλάξει ριζικά την έννοια της φιλοξενίας ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς travellers.