Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Tesla: Νέο κατάστημα Pop-Up στη Θεσσαλονίκη

Νέο κατάστημα Tesla στη Θεσσαλονίκη

Νέο κατάστημα Tesla στη Θεσσαλονίκη

Νέο Pop-Up Store (προσωρινό εποχιακό κατάστημα) στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε η Tesla, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πλέον, όπως σημειώνει η εταιρεία, οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν το Model Y της εταιρείας στο Mediterranean Cosmos Mall.

Στη νέα, προσωρινή τοποθεσία, σημειώνει η εταιρεία, με αρχική διάρκεια ζωής έξι μηνών, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία του test drive τόσο των δημοφιλών μεσαίου μεγέθους SUV Model Y όσο και των sedan Model 3 της εταιρείας.

Επιπλέον, θα μπορούν να ζητήσουν οποιαδήποτε πληροφορία από το προσωπικό της Tesla για το ζήτημα των υποδομών φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων, για την ενεργητική ασφάλεια και τα χαρακτηριστικά των μοντέλων.

Επίσης θα μπορούν να μάθουν πώς ένα όχημα Tesla μπορεί να ενταχθεί εύκολα στην καθημερινότητά τους και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες αγοράς και χρηματοδότησης αγοράς οχημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Tesla: Νέο ρεκόρ πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων το β’ τρίμηνο – Ισχυρή και η κινεζική BYD

ΔΕΗ: Συμμετοχή στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο PHOENI2X

COSMOTE BLUE: Μία πρωτοβουλία της COSMOTE για την προστασία των ελληνικών θαλασσών