Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τα νέα αστέρια του Ελληνικού design κάνουν business (μεταξύ αυτών και η Εμμανουέλα Λύκου)

Εννέα Έλληνες και Ελληνίδες designers -μεταξύ αυτών και η Εμμανουέλα Λύκου- αποκαλύπτει η blogger Λήδα Κοντουζόγλου. Με την κριτική της ματιά, μας καθοδηγεί στα μονοπάτια του ελληνικού design μέσω του blog lidakon.wordpress.com

Τα Greek ancient sandals έβαλαν φτερά και ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Πολλά μπράβο και απέραντο θαυμασμό για μια υπέροχη εταιρεία από δυο νέα παιδιά, δεν κέρδισαν άλλωστε τυχαία το βραβείο νεανικής επιχειρηματικοτητας. Εγώ τα πρόσεξα όταν τα φόρεσε η πανέμορφη Τατιάνα Μπλανικ νομίζω τον γάμο της στις Σπέτσες . Τώρα πια τα φοράει η Taylor Swift με το καινούργιο της αμόρε, σε ανέμελη φωτογράφιση στην παραλία. Δύο νέα παιδιά με σπουδές στο εξωτερικό η Χριστίνα Μαρτίνη έχει αναλάβει την σχεδίαση των παπουτσιών και ο Νικόλας Μίνογλου ανέλαβε την παραγωγή μια και ήταν η οικογενειακή τους επιχείρηση. Ο Νίκολας τώρα ταξιδεύει ανά τον κόσμο λανσαροντας την σειρά βάζοντας το μονόγραμμα σας στο πλάι του παπουτσιού.

 

 

2. Treis.gr

Προσωπικά είναι από τις πολύ αγαπημένες μου καινούργιες ελληνικές εταιρείες. Μια μικρή περιγραφή του ποιες είναι μας το περιγράφουν οι ίδιες με λίγα λόγια. TREIS φίλες με αγάπη και πάθος για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Σανδάλια, φουλάρια, τσάντες και πετσετοπαρεό, αποτελούν την πρώτη μας συλλογή. Τα προϊόντα κατασκευάζονται στο Bali, σε συνεργασία με μια Ελληνίδα που ζει εκεί και σχεδιάζει αξεσουάρ. Είναι όλα χειροποίητα, από άριστα υλικά, όπως αυθεντικό δέρμα φιδιού σε παστέλ αποχρώσεις, μαλακά καστόρια σε διάφορα χρώματα και φυσικό δέρμα με animal prints.

Emmanuela’s swimwear

Η όμορφη Εμμανουέλα Λύκου (Emmanuela’s swimwear) φέτος έκλεισε τα 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι το mix & max να μπορείς να επιλέξεις διαφορετικό μέγεθος και στιλ για το πάνω κάτω μέρος του μαγιό. Φανταστικά υφάσματα με μεγάλη ελαστικότητα, υπέροχα θηλυκά prints, καταλαβαίνεις την διαφορά μόνο όταν τα φορέσεις.

 

Marina Leon 

Last but not least... Η αγαπημένη μου Marina Leon. Ένα πολυτάλαντο κορίτσι, μια πανέμορφη μαμά τριών παιδιών,η Marina έχει το ταλέντο που με ότι και αν ασχοληθεί θα κάνει πάταγο. Το τελευταίο της κατόρθωμα φυσικά είναι η σειρά με τις χειροποίητες τσάντες. Φτιαγμένες όλες στο χέρι, με κεντήματα, χάντρες, κρόσσια, και υφάσματα διαλεγμενα ένα ένα. Εδώ είναι κάποιες από την καλοκαιρινή σειρά….!