Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Στον Θεολόγο Παναγιωτάκη τα δύο πλοία της ΖΑΝΤΕ

Το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής»

Το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής»

Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων της Ακτής Μιαούλη, φαίνεται ότι τα δύο επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία   της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Μεταφορικής Εταιρείας Ζακύνθου, «Διονύσιος Σολωμός» και «Αδαμάντιος Κοράης» περνάνε υπό τον έλεγχο του εφοπλιστή Θεολόγου Παναγιωτάκη, της Fast Ferries

Υπενθυμίζεται ότι η  Zante Ferries θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση στις 22 Σεπτεμβρίου στη Ζάκυνθο προκειμένου οι 190 μέτοχοι της να αποφασίσουν οριστικά την πώληση των δύο πλοίων.

Στην  γενική συνέλευση των μετόχων ενδεχομένως να  αποφασιστεί και η διάλυση της εταιρείας.

Οι λεπτομέρειες της πώλησης δεν έχει γίνει γνωστές.

H Fast Ferries, που διαθέτει σήμερα, τέσσερα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία,  ιδρύθηκε από τους Παναγιώτη και Γιάννη Παναγιωτάκη to 1989.

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 3 πλοία συμβατικού τύπου: το «Fast Ferries Andros», το «Αικατερίνη Π.» και το «Θεολόγος Π.», καθώς και το ταχύπλοο Thunder.

Δραστηριοποιείται στις γραμμές Ραφήνα – Άνδρο- Τήνο- Μύκονο, και Πειραιά-Σύρο-Μύκονο-Νάξο. Από το καλοκαίρι του 2023, η εταιρία με το πλοίο «Thunder» υλοποιεί το δρομολόγιο Πειραιά – Σύρο – Μύκονο – Πάρο – Ίο- Σαντορίνη – Ηράκλειο Κρήτης.

Διαβάστε επίσης

Ποιος θα αγοράσει τα πλοία «Αδαμάντιος Κοραής» και «Διονύσιος Σολωμός» από την ΖΑΝΤΕ;

Voucher Βιβλίων: Βγήκαν οι οριστικοί πίνακες των δικαιούχων

Pernod Ricard: Βουτιά 35% στα καθαρά κέρδη για το οικονομικό έτος 2023-2024