Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Softweb: Ανοίχτηκε στις αγορές της Μέσης Ανατολής

Ο πρόεδρος και CEO της Softweb Χάρης Δημητρακόπουλος

Ο πρόεδρος και CEO της Softweb Χάρης Δημητρακόπουλος

Ανοίχτηκε στις αγορές της Μέσης Ανατολής, η Softweb, κορυφαία ελληνική εταιρεία πληροφορικής και εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με τοπικό αντιπρόσωπο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ). , με την οποία κάνει το πρώτο της βήμα στην αγορά της Μέσης Ανατολής, στοχεύοντας στην παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας για διεθνή ανάπτυξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της σε αγορές με υψηλή δυναμική ανάπτυξης, γράφει η σχετική ανακοίνωση.

Η Softweb παραμένει προσηλωμένη στην παροχή λύσεων υψηλής τεχνολογίας και στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει να καινοτομεί και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε διεθνές επίπεδο.

Ο συνεργάτης της Softweb στα ΗΑΕ διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και δίκτυο για να υποστηρίξει την υιοθέτηση των προϊόντων και υπηρεσιών της από τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, δημιουργώντας νέες προοπτικές για την εμπορική της δραστηριότητα.

Η απόφαση αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Softweb για συνεχή αναζήτηση ευκαιριών ανάπτυξης και προσαρμογής στις δυναμικές της παγκόσμιας τεχνολογικής αγοράς. Πρόκειται για μια σημαντική ενέργεια που θα συμβάλει στην επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της εταιρείας και θα ενισχύσει την αξία που προσφέρει στους πελάτες και τους μετόχους της, καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Samsonite: Δρομολογεί την διπλή εισαγωγή της στην αγορά των ΗΠΑ

Γιατί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επενδύει στην κυβερνοασφάλεια – mononewsTV

Eurobank: 221 στελέχη άσκησαν τα δικαιώματα προαίρεσης – Kατέβαλαν τίμημα 2,84 εκατ. ευρώ