Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Συνεργασία OPSCO και ZIPPY: Ανάπτυξη δικτύου monobrand καταστημάτων

Γεώργιος Σάμιος, Διευθύνων Σύμβουλος της FF OpsCo

Γεώργιος Σάμιος, Διευθύνων Σύμβουλος της FF OpsCo (πηγή: Photo Panoulis)

Στο πλαίσιο ανάπτυξής τους, η εταιρεία FF OpsCo και η Πορτογαλλική εταιρεία ZIPPY, υπέγραψαν εμπορική συμφωνία για το ομώνυμο brand παιδικής ένδυσης και υπόδησης (Zippy). Η συμφωνία προβλέπει το άνοιγμα 15 monobrand καταστημάτων Zippy στην Ελλάδα, με στόχο την εδραίωση της παρουσίας του brand στην αγορά.

Η εν λόγω συνεργασία αποτελεί την έναρξη ενός δυναμικού πλάνου ανάπτυξης της FF OpsCo, η οποία εντάσσει στο portfolio της την κατηγορία παιδικής ένδυσης και υπόδησης, μέσα από τη συνεργασία της με την εταιρεία Zippy.

Η Zippy ιδρύθηκε το 1996, στο Πόρτο, και η φιλοσοφία της είναι να προσφέρει ποιοτικά παιδικά ρούχα σε προσιτές τιμές για όλους. Εκμεταλλευόμενη την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της πορτογαλικής βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας στα βόρεια της Πορτογαλίας, η εταιρεία Zippy διαθέτει πλέον περισσότερες από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα λιανικής πώλησης παιδικών ειδών.

Η Zippy προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών ένδυσης και υπόδησης για παιδιά από 1 έως 14 ετών. Τα παιδικά ρούχα Zippy θέτουν ως κριτήριο την άνεση στις κινήσεις σε κάθε δραστηριότητα και αποτελούν την καλύτερη συντροφιά για τις βόλτες και τα ατελείωτα παιχνίδια. Τα προϊόντα της Zippy είναι διαθέσιμα σε 40 χώρες παγκοσμίως και το brand αναπτύσσεται συνεχώς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FF OpsCo, Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε σχετικά: «Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την είσοδο της FF Opsco στην αγορά της παιδικής μόδας.

Η απόφασή μας να επεκτείνουμε το δίκτυο λιανικής μας με monobrand καταστήματα παιδικής ένδυσης Zippy αποτελεί μια απόφαση στρατηγικής σημασίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αγορά παιδικής ένδυσης στην Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη χαρά της μόδας με τους καταναλωτές μας.»

O Head of Franchising Zippy, João Ribeiro, δήλωσε σχετικά: «Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία που υπογράψαμε με την FF OpsCo σε μια στρατηγική αγορά όπως η Ελλάδα, όπου πιστεύουμε ότι το brand Zippy θα λάβει θετική ανταπόκριση. Διαθέτουμε ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί μια βιώσιμη συνεργασία μακροπρόθεσμα.»

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος των ΕΛ.ΠΕ για υπόθεση δυσοσμίας στην πόλη

Entersoft: Με 99,62% η Unity μετά τη ΔΠ, ακολουθεί squeeze out και έξοδος από το ταμπλό

Μπιλ Χουάνγκ: Ο ιδρυτής της Archegos κρίθηκε ένοχος για απάτη και χειραγώγηση της αγοράς