Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Συνεδριάζει το Συντονιστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για το FlyOver

Κώστας Γκιουλέκας

Δυο διαδοχικές συσκέψεις του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το FlyOver, με αντικείμενο ρυθμίσεις άμεσης επέμβασης για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην περιφερειακή οδό σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, την απρόσκοπτη λειτουργία της αγοράς, αλλά και τo ζήτημα των φορτοεκφορτώσεων, συγκαλεί ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, στο ΥΜΑΘ την Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024.

Η πρώτη σύσκεψη είναι προγραμματισμένη στις 09.00 π.μ., και θα εξετάσει βελτιωτικές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση της εκτροπής των αυτοκινήτων, που κινούνται στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση που υπάρξει έκτακτη ανάγκη. Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας (Τροχαία Θεσσαλονίκης), της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Εγνατίας Οδού και εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας.

Η δεύτερη σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ. και θα αφορά στην εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της αγοράς αλλά και τον εξορθολογισμό των φορτοεκφορτώσεων αγαθών και εμπορευμάτων. Θα συμμετέχουν Δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων και των Εμπορικών Συλλόγων της πόλης.

Και οι δυο συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα “Νικόλαος Μάρτης” του Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης. Μετά το τέλος τους θα γίνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης

Toyota: Πλήγμα στη ΔΟΕ – Αποσύρεται από τη μεγάλη χορηγία των Ολυμπιακών Αγώνων

Capital Economics: Πυλώνας ανάπτυξης και αύξησης του ΑΕΠ ο τουρισμός για την Ελλάδα

Google: Ασκεί έφεση κατά της απόφασης που την έκρινε ένοχη για μονοπωλιακές πρακτικές