Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Συμμετοχή της Πλαστικά Θράκης στο Frankfurt Mid Cap Event

Δημήτρης Μάλαμος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πλαστικά Θράκης

Δημήτρης Μάλαμος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πλαστικά Θράκης

Η Εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕE ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι συμμετείχε στο Frankfurt Mid Cap Event και πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με την CF&B Communication. Στόχος της οργάνωσης ήταν η αύξηση της έκθεση και προβολής στην αγορά των ελληνικών εταιρειών μεσαίας κεφαλαιοποίησης που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, εκπρόσωποι της Εταιρείας συναντήθηκαν με στελέχη διεθνών funds με στόχο την προβολή και ανάδειξή του σε περισσότερες αγορές και την προώθησή του σε ένα ευρύτερο κοινό Ευρωπαίων θεσμικών επενδυτών.

Στις συναντήσεις παρουσιάστηκε η εταιρική παρουσίαση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (https://www.thracegroup.com/gr/el/presentations/).

Διαβάστε επίσης

Alpha Bank: Από 11 Νοεμβρίου σε διαπραγμάτευση 137.597 νέες μετοχές από το stock options rights

Bayer: Ανοίγει ξανά υπόθεση για τα «αιώνια χημικά» της Monsanto – Βουτιά για τη μετοχή

Metlen: Ισχυρή ζήτηση για το 5ετές πράσινο ομόλογο, στα 2,4 δισ. έφτασαν οι προσφορές