• Ναυτιλία

    Τραυματίστηκε εργαζόμενος συνεργείου σε δεξαμενόπλοιο στη Σαλαμίνα

    Σκάφος του Λιμενικού

    Σκάφος του Λιμενικού


    Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι μεσημβρινές ώρες χθες, 36χρονος εργαζόμενος ιδιωτικής εταιρείας, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών χρωματισμού σε δεξαμενόπλοιο, το οποίο  βρίσκεται σε ναυπηγοεπισκευαστική επιχείρηση στην περιοχή “ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ” Σαλαμίνας.

    Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εκτελούσε εργασίες σε δεξαμενή φορτίου της εν λόγω επιχείρησης και ενώ  βρισκόταν επί σιδερένιων ικριωμάτων, για άγνωστη αιτία, έπεσε από αυτά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι.

    Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στην περιοχή βρίσκονταν ήδη ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα με στελέχη της ΕΜΑΚ, τα οποία συνέβαλαν στον απεγκλωβισμό του 36χρονου από τη δεξαμενή.

    Στη συνέχεια ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ” για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
    Από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας που διενεργεί την προανάκριση,  συνελήφθησαν ο 40χρονος αλλοδαπός Πλοίαρχος του Πλοίου, ο 47χρονος ημεδαπός υπεύθυνος του συνεργείου της εταιρείας και ο 49χρονος ημεδαπός με καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας.

    Διαβάστε επίσης:

    Τη Λέσβο θα επισκεφθεί σήμερα ο Γιάννης Πλακιωτάκης

    Η Diana Shipping της Σεμίραμις Παληού εξασφάλισε έσοδα 5,13 εκατ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ