Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Τραυματισμός δύο ναυτικών σε Πειραιά και Λέρο

Κοντινή φωτογραφία ενός αυτοκινήτου που ανήκει στο Λιμενικό

Ενημερώθηκε, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι ημεδαπός, μέλος πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “KΡΗΤΗ ΙΙ” Ν. ΧΑΝ. 25, τραυματίστηκε εντός του πλοίου, σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοιάρχου.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, για παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Επίσης, ημεδαπός, μέλος πληρώματος (ειδικότητας ναύτη) του Φ/Γ πλοίου “ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΟΥΜΙΑΝΟΥ” Ν.Π. 11527, το οποίο βρισκόταν προσδεδεμένο στις εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας, στην περιοχή “ΒΑΘΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ” της νήσου Λέρου, τραυματίστηκε εντός του πλοίου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, κατά την διάρκεια εργασιών παραπάτησε και έπεσε στο εσωτερικό κατάστρωμα του αμπαριού, από ύψος περίπου 2,5 μέτρων.

Ο ημεδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κρατικό Θεραπευτήριο – Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λέρου, για παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση διενεργείται και στην περίπτωση αυτή από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Η Costa Cruises προγραμματίζει για το 2024 προσεγγίσεις σε Πειραιά, Μύκονο, Κρήτη, Ρόδο και Σαντορίνη

Maran Tankers: Τρίτο νεότευκτο δεξαμενόπλοιο παρέλαβε η Μαρία Αγγελικούση