• Ναυτιλία

    Τραυλού: Ελπίζω να κυματίζει σύντομα η ελληνική σημαία σε περισσότερα πλοία


    Το πλοίο Neptune Phos, ήταν το πρώτο σκάφος που νηολογήθηκε ψηφιακά υπό ελληνική σημαία μέσω του «niologio.gov.gr».

    Αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα, τονίζει η εταιρεία Neptune Lines, διευκολύνει τη διαδικασία καταχώρισης της ελληνικής σημαίας αναβαθμίζοντάς την σε μια φιλική προς τον χρήστη, μη χρονοβόρα, ψηφιοποιημένη διαδικασία, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα προς την ολιστική προσπάθεια του ψηφιακού μετασχηματισμού της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

    Στη Neptune Lines, αναγνωρίζουμε ότι η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της λειτουργικής αποτελεσματικότητας. Ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε την καινοτόμο σκέψη σε ό,τι κάνουμε και δεσμευόμαστε να αγκαλιάσουμε πρωτοβουλίες που οδηγούν το μέλλον της ναυτιλιακής τεχνολογίας.

    Η Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και Πρόεδρος του UGS, Μελίνα Τραυλού, παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια αυτής της νέας εφαρμογής την περασμένη εβδομάδα στα Posidonia.

    Η ίδια δήλωσε: «Χαιρετίζω τη νέα εποχή του μητρώου, αυτή της ψηφιοποίησης. Χαίρομαι που το ελληνικό νηολόγιο έχει αρχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με τη δυναμική ανταπόκριση της ελληνικής ναυτιλίας στις σύγχρονες προκλήσεις. Ελπίζω να δω σύντομα την ελληνική σημαία να κυματίζει σε περισσότερα από τα πλοία μας».

    Διαβάστε επίσης

    SQLearn: Το Posidonia Masterclass in Shipping ξεκλειδώνει το μέλλον της ναυτιλιακής εκπαίδευσης

    Τα πιο αποδοτικά λιμάνια διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων για το 2023 – Σε ποιες θέσεις βρίσκονται τα ελληνικά



    ΣΧΟΛΙΑ