Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Top Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Εξασφάλισε έσοδα 100 εκατ. δολάρια

Ευάγγελος Πιστιόλης, TOP Ships Inc.

Ευάγγελος Πιστιόλης, TOP Ships Inc.

H Top Ships, του Ευάγγελου Πιστιόλη, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, έκλεισε συμφωνίες ναύλωσης για δύο δεξαμενόπλοια eco MR με υψηλότερο ημερήσιο έσοδο.

Η Top Ships γνωστοποίησε ότι τα δεξαμενόπλοια Eco MR, χωρητικότητας 50.000 dwt και Eco Yosemite Park, αλλά και Eco Joshua Park εξασφάλισαν επταετή επέκταση των ναυλώσεων.

Επισημαίνεται ότι οι θυγατρικές της εταιρείας κατέχουν το 50% των πλοίων ενώ το άλλο 50% ανήκει σε θυγατρική του ομίλου Gunvor.

Οι ναυλώσεις θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου 2024, με μεικτή ημερήσια μίσθωση 19.500 δολάρια, που σημαίνει αύξηση 12% από το τρέχον ποσοστό ημερήσιας μίσθωσης. Τα πλοία ναυλώνονται από την Gunvor’s Clearlake Shipping.

Τα έσοδα που αναμένεται να δημιουργηθούν από τις δύο θυγατρικές από τις ναυλώσεις είναι περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Top Ships: Εισέρχεται στην αγορά των megayachts – Eξαγοράζει το Para Bellum του CEO της Ευάγγελου Πιστιόλη

Εκτοξεύονται οι αξίες των νεότευκτων LNG

Ποιοι εφοπλιστές είχαν κέρδη 750 εκατ. δολάρια το α’ τρίμηνο – Τι δείχνουν τα αποτελέσματα για τις ελληνόκτητες εισηγμένες ναυτιλιακές