ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Top Ships, του Ευάγγελου Πιστιόλη, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, έκλεισε συμφωνίες ναύλωσης για δύο δεξαμενόπλοια eco MR με υψηλότερο ημερήσιο έσοδο.
Η Top Ships γνωστοποίησε ότι τα δεξαμενόπλοια Eco MR, χωρητικότητας 50.000 dwt και Eco Yosemite Park, αλλά και Eco Joshua Park εξασφάλισαν επταετή επέκταση των ναυλώσεων.
Επισημαίνεται ότι οι θυγατρικές της εταιρείας κατέχουν το 50% των πλοίων ενώ το άλλο 50% ανήκει σε θυγατρική του ομίλου Gunvor.
Οι ναυλώσεις θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου 2024, με μεικτή ημερήσια μίσθωση 19.500 δολάρια, που σημαίνει αύξηση 12% από το τρέχον ποσοστό ημερήσιας μίσθωσης. Τα πλοία ναυλώνονται από την Gunvor’s Clearlake Shipping.
Τα έσοδα που αναμένεται να δημιουργηθούν από τις δύο θυγατρικές από τις ναυλώσεις είναι περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.
Διαβάστε επίσης:
Εκτοξεύονται οι αξίες των νεότευκτων LNG
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Market place: Στα μέσα Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα – Έως τις 15 του μήνα η προθεσμία για το Youth Pass
- Μητσοτάκης για την 21η Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
- Scope Ratings: Τα τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής Τραμπ και οι επιπτώσεις τους
- «Έρχεται» ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
