• Ναυτιλία

    Το νέο πρόγραμμα της Celestyal με «Εικόνες Αραβίας»

    • NewsRoom
    Celestyal «Εικόνες Αραβίας»

    Celestyal «Εικόνες Αραβίας»


    Η Celestyal παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα εκδρομών για τις νέες κρουαζιέρες «Εικόνες Αραβίας» που θα πραγματοποιηθούν το 2025, σε συνέχεια πρόσφατης ανακοίνωσης, ότι από το 2025 και τα δύο πλοία θα δραστηριοποιούνται τη χειμερινή περίοδο στον Αραβικό Κόλπο.

    Το Celestyal Journey θα έχει ως λιμάνι απο-επιβίβασης τη Ντόχα από το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους και το Celestyal Discovery θα ενισχύσει την παρουσία του στόλου της εταιρείας στην περιοχή και θα έχει ως λιμάνι απο-επιβίβασης το Αμπού Ντάμπι, το επόμενο έτος.

    Οι τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες, με αφετηρία το λιμάνι Mina Zayed στο Αμπού Ντάμπι, θα είναι διαθέσιμες από τον Δεκέμβριο του 2025 έως τον Φεβρουάριο του 2026, καθώς και από τον Δεκέμβριο του 2026 έως τον Φεβρουάριο του 2027.

    Η κρουαζιέρα των τριών διανυκτερεύσεων προσεγγίζει τα λιμάνια της Ντόχα του Κατάρ και το νησί Sir Bani Yas στα ΗΑΕ, προσφέροντας 25 εκδρομές που είναι ήδη διαθέσιμες για κράτηση. Η τετραήμερη κρουαζιέρα περιλαμβάνει προορισμούς όπως το Fujairah στα ΗΑΕ, τη Μουσκάτ και το Khasab στο Ομάν, με 34 διαθέσιμες εκδρομές.

    Το πρόγραμμα προσφέρει μια σειρά από επιλογές μισής ή ολόκληρης ημέρας και περιλαμβάνει επτά από τις κορυφαίες «Αυθεντικές Εξορμήσεις» της εταιρείας, χαρίζοντας στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες με ντόπιους και τοπικά αξιοθέατα, ενώ τα γκρουπ των συμμετεχόντων δεν ξεπερνούν τα 12 άτομα.

    Τα κορυφαία σημεία της κρουαζιέρας τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αραβίας» περιλαμβάνουν:

    • «Ελάτε πιο κοντά στη φύση» – οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά του Arabian Wildlife Park στο νησί Sir Bani Yas. Μια εκδρομή μισής ημέρας που ξεκινά από €88.
    • «Εξόρμηση εκτός δρόμου σε μια κλειστή θάλασσα» – διασχίστε την έρημο και ανακαλύψτε τη μοναδική κλειστή θάλασσα της Ντόχα. Μια εκδρομή μισής ημέρας από €77.
    • «Τέχνη, πολιτισμός και εκλεκτό τσάι» – οι επιβάτες μπορούν να γνωρίσουν την αρχιτεκτονική και τις ενδιαφέρουσες εκθέσεις του Πολιτιστικού χωριού Katara, απολαμβάνοντας στη συνέχεια ένα «εκλεπτυσμένο» απογευματινό τσάι. Μια εκδρομή μισής ημέρας από €97.
    • «Εξερευνήστε τα εμβληματικά αξιοθέατα του Άμπου Ντάμπι» – μια βαθιά πολιτιστική περιήγηση στα αρχιτεκτονικά θαύματα της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του Μεγάλου Τζαμιού Sheikh Zayed και του Παλατιού Qasr Al Watan. Μια εκδρομή μισής ημέρας από €77.
    • «Η απόλυτη εμπειρία του Grand Prix F1» – οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της πίστας Yas Marina Circuit. Μια εκδρομή μισής ημέρας από €80.

    Τα κορυφαία σημεία της κρουαζιέρας τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αραβίας» περιλαμβάνουν:

    • «Πολιτιστικές Παραδόσεις των Fujairah & Khorfakkan » – οι επιβάτες μπορούν να γνωρίσουν τον τοπικό πολιτισμό και τις παραδόσεις από πρώτο χέρι επιλέγοντας τις «Αυθεντικές Εξορμήσεις». Περιλαμβάνουν περιηγήσεις στο σπίτι του Bait Sheikh Saeed bin Hamad Al Qasimi, στο τζαμί Fujairah Sheikh Zayed και στο φρούριο Fujairah Museum. Μια ολοήμερη εκδρομή από €159.
    • «Καταδύσεις με Χελώνες» – μια «Αυθεντική Εξόρμηση» εξ’ επαφής με τη συναρπαστική θαλάσσια ζωή της Fujairah. Μια εκδρομή μισής μέρας από €119.
    • «Ανακαλύψτε, Εξερευνήστε & Μαγειρέψτε» – στο Μουσκάτ, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα γαστρονομικό ταξίδι στην ψαραγορά Muttrah, μια επίσκεψη στην τοπική ένωση γυναικών που ονομάζεται Sidab Women Sewing group και την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα μάθημα μαγειρικής στο Εθνικό Ινστιτούτο Φιλοξενίας. Μια εκδρομή μισής μέρας από €144.
    • «Τολμήστε να δοκιμάσετε το Zipline Flying Fox» – οι επιβάτες που λατρεύουν την περιπέτεια μπορούν να δοκιμάσουν την αντοχή τους στο Κασάμπ, σε αυτή την «Αυθεντική Εξόρμηση», πετώντας πάνω από τοπία που κόβουν την ανάσα στη μακρύτερη εναέρια διαδρομή του κόσμου πάνω από το νερό. Μια εκδρομή μισής μέρας από €99.

    Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Η Celestyal τείνει να προσελκύει περισσότερο επιβάτες με υψηλές πολιτιστικές αναζητήσεις. Είμαστε γνωστοί για τις, αυθεντικές και καθηλωτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρουμε και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτή τη φιλοσοφία στη νέα μας χειμερινή βάση, τον Αραβικό Κόλπο. Οι πρόσφατα ανακοινωθείσες εκδρομές μας αποτυπώνουν με μοναδικό τρόπο την αξία αυτών των εντυπωσιακών προορισμών.

    Από την πλούσια ιστορία του νησιού Sir Bani Yas μέχρι τα σύγχρονα θαύματα του Άμπου Ντάμπι, οι εκδρομές μας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους επιβάτες μας αξέχαστες εμπειρίες. Είτε πρόκειται για την εξερεύνηση αρχαιολογικών χώρων και την ανακάλυψη των τοπικών παραδόσεων ή για την αναζήτηση εμπειριών γεμάτων αδρεναλίνη, οι εκδρομές μας υπόσχονται κάτι ξεχωριστό για όλους, διασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες μας θα δημιουργήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις».

    Η κρουαζιέρα «Εικόνες Αραβίας» είναι διαθέσιμη για κράτηση από €279 ανά άτομο για τρεις διανυκτερεύσεις, €349 ανά άτομο για τέσσερις διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει δείπνο στο πλοίο, επιλεγμένα ποτά σε συνδυασμό με τα γεύματα και έκπτωση €75 ανά άτομο στις εκδρομές.

    Διαβάστε επίσης:

    Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Πιθανόν και αύριο η παρουσίαση των νέων Επιτρόπων

    Boeing: “Παγώνει” τις προσλήψεις, λαμβάνει μέτρα για τη διατήρηση μετρητών μετά την έναρξη της απεργίας εργαζομένων

    Μελίνα Τραυλού: Η ναυτιλιακή κοινότητα αναμένει από τον ΙΜΟ ρεαλιστικές λύσεις



    ΣΧΟΛΙΑ