Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Το Κρουαζιερόπλοιο Costa Fortuna στον Πειραιά

Costa Cruises

Benvenuti a Costa Fortuna! Αυτό το καλοκαίρι, το πολυτελές Costa Fortuna της Costa Cruises σας σαλπάρει κάθε Παρασκευή μέχρι 13 Σεπτεμβρίου, από Πειραιά για 7 ήμερες κρουαζιέρες για Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Κω (ή Αλικαρνασσό) και Κωνσταντινούπολη.

Οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν όλα τα φαγητά, απεριόριστη διασκέδαση εν πλω, και Ελληνόφωνο αντιπρόσωπο, με τιμές που αρχίζουν από μόνο €729 το άτομο!

Εμπνευσμένο από τα θρυλικά ιταλικά υπερωκεάνια, το Costa Fortuna έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άνεσης και κομψότητας. Με μικτό βάρος 102,669 τόνων, μήκος 272 μέτρα και 12 καταστρώματα, το Costa Fortuna είναι ένα πλωτό θέρετρο που φιλοξενεί μέχρι και 3,470 επιβάτες στις ευρύχωρες καμπίνες του.

Απολαύστε αυθεντικές ιταλικές συνταγές, μεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα στα 5 εστιατόρια του κρουαζιερόπλοιου και γευθείτε γνωστά και πρωτότυπα ιταλικά κρασιά και κοκτέιλ στα 10 μπαράκια και σαλόνια του. Διασκεδάστε με τις φαντασμαγορικές θεατρικές παραστάσεις και δοκιμάστε την τύχη σας στο καζίνο.

Χαλαρώστε σε μία από τις πισίνες και υδρομασάζ, αναζωογονηθείτε στο κέντρο ευεξίας, ή γυμναστείτε στο γήπεδο πολλαπλών αθλημάτων και στο γυμναστήριο με θέα την θάλασσα.

Για τους μικρούς μας φίλους το Costa Fortuna προσφέρει διασκεδαστικές και δια δραστικές δραστηριότητες στο πολύχρωμο Squok Club που διαθέτει και παιδικό υδροπάρκο. Ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια, και εξερευνητές, το Costa Fortuna θα σας εκπλήξει με την φιλοξενία του και την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους τόπους σε κάθε λιμάνι.

Γνωρίστε την Ιταλική φιλοξενία και ετοιμαστείτε να σαλπάρετε σε ένα ωκεανό γεμάτο εμπειρίες, γαστρονομία και πανέμορφους προορισμούς. Κάντε κράτηση τώρα και εξασφαλίστε την καμπίνα της επιλογής σας στις ειδικές τιμές. Προλάβετε! Περιορισμένος αριθμός καμπινών.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφτείτε το www.cruisecosta.gr, ή επικοινωνήστε με το 2109969711 ή με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Η Costa Cruises προσφέρει επίσης κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο με επιβίβαση από άλλα λιμάνια για Δυτική Μεσόγειο, Βόρεια Ευρώπη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Αραβικό Κόλπο, μέχρι και την Καραϊβική. Τα νέα κρουαζιερόπλοιά της, Costa Toscana και Costa Smeralda, λειτουργούν με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), προσφέροντας κρουαζιέρες που είναι ολοένα και πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης:

Ferryscanner: Επεκτείνεται στις αγορές της Ιταλίας και της Κροατίας

Μειωμένη κατά 5% η κίνηση στα ακτοπλοϊκά πλοία

Evalend Shipping (Κρίτων Λεντούδης): Άλλη μία παραγγελία 4 πλοίων αξίας 190 εκατ. δολ.