Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Θεοδώρα Ρήγα: Αναλαμβάνει νέα πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου (MedCruise)

η Νέα πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου (MedCruise) Θεοδώρα Ρήγα

η Νέα πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου (MedCruise) Θεοδώρα Ρήγα

Νέος πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου (MedCruise) αναλαμβάνει με τριετή θητεία η Ελληνίδα κυρία Θεοδώρα Ρήγα, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Μάλαγα της Ισπανίας στο πλαίσιο της 65ης Γενικής Συνέλευσή της. Θα αντικαταστήσει την κυρία Figen Ayan που παραμένει στο ΔΣ της MedCruise.

Η κυρία Ρήγα είναι γενική εμπορική διευθύντρια και διευθύντρια Στρατηγικής Επικοινωνίας της ΟΛΘ Α.Ε., έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της MedCruise εκπροσωπώντας διαφορετικούς λιμένες της Μεσογείου, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και η εκπρόσωπος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας (ΕΣΕΚ).

 

Επιπρόσθετα, έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε εταιρείες λιμένων, ναυτιλιακών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών τα τελευταία 20 χρόνια, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Κρουαζιέρας και μέλος διοικητικού συμβουλίου ναυτιλιακής εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ως εμπορική διευθύντρια και ως σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής Ανάπτυξης, Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στην Ελλάδα, παρέχοντας επικοινωνιακή υποστήριξη στην Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας.

 

Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της κρουαζιέρας που τις επιτρέπει να γνωρίζει τόσο τις ανάγκες των μικρότερων (όσον αφορά την διακίνηση) λιμένων κρουαζιέρας όσο και των μεγαλύτερων λιμένων που εξυπηρετούν πάνω από 1 εκατομμύριο επιβάτες ετησίως.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εξέλιξη της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη, όπου τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια σημαντική μετατροπή από ένα λιμάνι με λιγότερες από 10 προσεγγίσεις ετησίως (πριν από την πανδημία) σε ένα λιμάνι με περισσότερες από 80 προσεγγίσεις.

 

«Πιστεύω ακράδαντα στην αξία της συλλογικής δράσης, ή όπως το λέμε στα Ελληνικά, η ισχύς εν τη ενώσει. Με όραμά να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε κάνει τόσο καλά μέχρι στιγμής, αναβαθμίζουμε τις δραστηριότητές μας και πετυχαίνουμε ακόμα περισσότερα όλοι μαζί, διασφαλίζοντας παράλληλα την υπεύθυνη ανάπτυξη της κρουαζιέρας και ωφελώντας όλες τις πόλεις – λιμάνια και τους προορισμούς της Μεσογείου» ανέφερε η ίδια σε δηλώσεις της.

 

Πρόσθεσε επίσης ότι «μέσω των συλλογικών δράσεων των μελών της MedCruise και συνεργειών με άλλες ενώσεις και θεσμούς (UNTWO, ESPO, AIVP, CLIA, IAPH κ.α.) μπορούμε να συμβάλουμε στην μεγιστοποίηση της οικονομικής, περιβαλλοντικής και κοινωνικά βιώσιμης ανάπτυξης των λιμανιών, των προορισμών και όλων των ενδιαφερομένων στη Μεσόγειο και τις παρακείμενες θάλασσες».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Καμία αλλαγή στην πολιτική της Ουάσινγκτον αναφορικά με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς προς την Ουκρανία

Τουρκία: Δηλώσεις του γενικού προξένου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Έλληνα πολίτη

Κλουκίνας -Λάππας: Ξεκινούν οι διαδικασίες για την απορρόφηση της Intracom Properties