ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σίφνου, από Υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου, για πνιγμό ατόμου που διενεργούσε υποβρύχια αλιεία, στη θαλάσσια περιοχή ”ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟΥ” ν. Σίφνου.
Άμεσα στο σημείο μετέβη Ι/Δ σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τον 21χρονο ημεδαπό υποβρύχιο αλιέα σε μεγάλο βάθος.
Στη συνέχεια, μετέβη στο σημείο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με επιβαίνοντες δύτες, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του 21χρονου, η οποία μεταφέρθηκε με Ι/Δ σκάφος στο οικείο αλιευτικό καταφύγιο, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου.
Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη έξοδος με πλοία, όμως μειωμένη σε σύγκριση με το 2019 – Αύξηση της κίνησης από το Λαύριο
Diana: Πούλησε και επαναμίσθωσε δύο πλοία με κέρδη 66,4 εκατ. δολάρια!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Νέο ρεκόρ με άλμα στα 3.133 δολάρια – Προβλέψεις για 3.400 δολάρια
- Γερό «λίφτινγκ» στον εξωδικαστικό μηχανισμό – Ποιοι μπαίνουν αυτόματα σε ρύθμιση χρεών χωρίς συμφωνία τραπεζών και δημοσίου
- Η Ιδιαίτερη Πατρίδα της Αλκμήνης Ψιλοπούλου – Μια καταβύθιση στον κόσμο των αναμνήσεων
- «Qatargate» στο Ισραήλ: Συνελήφθησαν δύο συνεργάτες του πρωθυπουργού Νετανιάχου
