ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σημερινό ταξίδι για τους 453 επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Απόλλων Ελλάς» μετετράπη σε αφάνταστη ταλαιπωρία.
Η επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά λόγω μηχανικής βλάβης κρίθηκε αναγκαία.
Το πλοίο επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για τους λιμένες Αίγινας, Μεθάνων, Πόρου.
Ωστόσο, έγινε γνωστό από τους επιβάτες ότι μόνο όσοι είχαν προορισμό την Αίγινα θα προωθηθούν με το πλοίο «Αχαιός», ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες με προορισμό τα Μέθανα και τον Πόρο, θα μετακινηθούν με δικά τους μεταφορικό μέσο!
Υπενθυμίζεται ότι προχθές στο λιμάνι του Πόρου, ότι 54 επιβάτες υποχρεώθηκαν να πάνε στον τελικό τους προορισμό στο Πόρτο Χέλι με πούλμαν οδικώς!
Διαβάστε επίσης:
Πέτρος Παππάς: Δεν υπάρχουν αρκετά πλοία, γι’ αυτό ανεβαίνουν οι τιμές των ναύλων
Το private dinner από την «Belita» Δήμητρα Κούστα σε Βίσση, Καρβέλα, Ψινάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μασούτης: Υπογραφή μη-δεσμευτικής δήλωσης για την απόκτηση της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός
- Δίκη για την εξαγορά της Frank: Κρίθηκε ένοχη για απάτη της JPMorgan η Charlie Javice
- Γκίκας για τις Μαρίνες: Τα αποτελέσματα της μελέτης θα συμβάλλουν σημαντικά στην διαδικασία του διαλόγου
- Nokia και Amazon διευθετούν τη διαμάχη τους για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της τεχνολογίας streaming
