To 2o Συνέδριο Θαλάσσιας Ασφάλειας , με τίτλο « Απειλές για το Θαλάσσιο Εμπόριο και τις Θαλάσσιες Υποδομές », θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Απριλίου, στις 09:30, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Το συνέδριο είναι μια κοινή πρωτοβουλία του Propeller Club, Port of Piraeus , του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων-Ελλάδα ( https://www.cfir.gr ) και του Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων ( https://fainst.eu ), σε συνεργασία με τη Σχολή Ναυτιλιακών και Βιομηχανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Mackinder Forum.

1

Συγκεντρώνοντας κορυφαίους εμπειρογνώμονες, το συνέδριο θα διερευνήσει κρίσιμες προκλήσεις και αναδυόμενες απειλές για το θαλάσσιο εμπόριο και τις υποδομές – ένα θέμα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Οι συζητήσεις θα δομηθούν γύρω από τα ακόλουθα πέντε θεματικά πάνελ:

– Κίνδυνοι για τις θαλάσσιες μεταφορές και τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού

– Κίνδυνοι για τις θαλάσσιες υποδομές

– Κίνδυνοι για την ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία – Απειλές για τη ναυτική έννομη τάξη

– Γεωπολιτικές και τεχνολογικές τάσεις που επηρεάζουν την ασφάλεια στη θάλασσα

Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας στο +30 210 4290 237 / +30 210 4290 976 ή μέσω email στο [email protected] .

 

Διαβάστε επίσης 

Πλέοντας σε ταραγμένα νερά: Ποιο θα είναι το μέλλον της ελληνικής ναυτιλίας

Μαρίνα Χατζημανώλη: Υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες για την εγκατάσταση ναυτιλιακών εταιρειών στην Κύπρο

Σταύρος Παπασταύρου: Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τη Chevron