Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Στ. Τσαντάνης: θα υπάρξει σοβαρή υποπροσφορά πλοίων για τα επόμενα χρόνια

Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της United Maritime Corporation

Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της United Maritime Corporation

Ο Σταμάτης Τσαντάνης, Chairman & CEO – Seanergy Maritime Holdings Corp. & United Maritime Corporation, αναφερόμενος στις γεωστρατηγικές εξελίξεις και στο μέλλον της παγκόσμιας ναυτιλίας, επισήμανε:

“Τα θεμελιώδη στοιχεία της αγοράς σε συνδυασμό με τη γεωπολιτική αβεβαιότητα και γεγονότα με βραχυπρόθεσμο αντίκτυπο δημιουργούν μια σύνθετη κατάσταση. Ο κόσμος αφυπνίζεται για το γεγονός ότι η ναυπήγηση είναι ανεπαρκής και θα υπάρξει σοβαρή υποπροσφορά πλοίων για τα επόμενα χρόνια. Ακούμε πράγματι για την κατάρρευση μεγάλων εταιρειών ακινήτων στην Κίνα, και παρόλα αυτά η χώρα αύξησε τις εισαγωγές υλικών κατά 10% το 2023. Η Κίνα είναι ακόμα εδώ, η παραγωγική της ικανότητα είναι πολύ ισχυρή και εξακολουθεί να παράγει χάλυβα, σε μια εποχή που η παγκόσμια ζήτηση είναι πολύ υψηλή. Παράγουν ένα από τα πιο σημαντικά υλικά που χρειάζεται ο κόσμος για σκοπούς βιομηχανικής παραγωγής.”

Διαβάστε επίσης

Γεύμα εργασίας για τα Βαλκάνια στη Ναυτιλιακή Λέσχη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πλαφόν στα κρουαζιερόπλοια στα δημοφιλή νησιά

Drewry: Ο Δείκτης εμπορευματοκιβωτίων είναι κατά 202% υψηλότερος από πέρσι