Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Στ. Γκίκας: Ο ζήλος, η αυταπάρνηση και ο επαγγελματισμός που δείχνουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είναι παροιμιώδη

ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας στο ΚΕΠΙΧ

ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας στο ΚΕΠΙΧ

Ενημερωτική επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΚΕΠΙΧ) και στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη, όπου ο κ. Γκίκας ενημερώθηκε για το έργο, τις επιχειρησιακές λειτουργίες και δραστηριότητες των Κέντρων Επιχειρήσεων.

ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη
ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη

Εν συνεχεία ο Υφυπουργός επισκέφθηκε κρίσιμες Διευθύνσεις και Υπηρεσίες του Αρχηγείου του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., όπου συναντήθηκε με το υπηρετούν προσωπικό και ενημερώθηκε για το έργο το οποίο επιτελείται. Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Υφυπουργός δήλωσε :

«Είχα τη χαρά σήμερα στο πλαίσιο των πρώτων ενημερωτικών επαφών να γνωρίσω τα στελέχη και να ενημερωθώ σε βάθος, τόσο για την λειτουργία του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. και του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης, όσο και των βασικών Διευθύνσεων του Αρχηγείου του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

Σε ότι αφορά στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., θα ήθελα να επισημάνω ότι το Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. διαχρονικά, αλλά κυρίως τα τελευταία χρόνια με την κρίση του Μεταναστευτικού, έχει σώσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές, τόσο στις Ελληνικές, όσο και στις συνορεύουσες θάλασσες.

Ο ζήλος, η αυταπάρνηση, ο επαγγελματισμός και η ανθρωπιά που δείχνουν τα στελέχη του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. κατά την εκτέλεση του καθήκοντος είναι εξαιρετικά και παροιμιώδη.

Στεκόμαστε δίπλα στα στελέχη και θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους».

Διαβάστε επίσης:

ΑΑΔΕ: Ψηφιακά και έως τις 26/7 οι δηλώσεις φόρου πλοίων β’ κατηγορίας για τις εσωτερικές πλόες

Blackstone: Εξαγοράζει ιαπωνική εταιρεία e-comics έναντι $1,7 δισ.

Πέθανε ξαφνικά στα 53 του χρόνια ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κρητικός