• Ναυτιλία

    Στ. Γκίκας: Ο ζήλος, η αυταπάρνηση και ο επαγγελματισμός που δείχνουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είναι παροιμιώδη

    ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας στο ΚΕΠΙΧ

    ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας στο ΚΕΠΙΧ


    Ενημερωτική επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΚΕΠΙΧ) και στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη, όπου ο κ. Γκίκας ενημερώθηκε για το έργο, τις επιχειρησιακές λειτουργίες και δραστηριότητες των Κέντρων Επιχειρήσεων.

    ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη
    ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη

    Εν συνεχεία ο Υφυπουργός επισκέφθηκε κρίσιμες Διευθύνσεις και Υπηρεσίες του Αρχηγείου του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., όπου συναντήθηκε με το υπηρετούν προσωπικό και ενημερώθηκε για το έργο το οποίο επιτελείται. Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Υφυπουργός δήλωσε :

    «Είχα τη χαρά σήμερα στο πλαίσιο των πρώτων ενημερωτικών επαφών να γνωρίσω τα στελέχη και να ενημερωθώ σε βάθος, τόσο για την λειτουργία του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. και του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης, όσο και των βασικών Διευθύνσεων του Αρχηγείου του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

    Σε ότι αφορά στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., θα ήθελα να επισημάνω ότι το Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. διαχρονικά, αλλά κυρίως τα τελευταία χρόνια με την κρίση του Μεταναστευτικού, έχει σώσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές, τόσο στις Ελληνικές, όσο και στις συνορεύουσες θάλασσες.

    Ο ζήλος, η αυταπάρνηση, ο επαγγελματισμός και η ανθρωπιά που δείχνουν τα στελέχη του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. κατά την εκτέλεση του καθήκοντος είναι εξαιρετικά και παροιμιώδη.

    Στεκόμαστε δίπλα στα στελέχη και θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους».

    Διαβάστε επίσης:

    ΑΑΔΕ: Ψηφιακά και έως τις 26/7 οι δηλώσεις φόρου πλοίων β’ κατηγορίας για τις εσωτερικές πλόες

    Blackstone: Εξαγοράζει ιαπωνική εταιρεία e-comics έναντι $1,7 δισ.

    Πέθανε ξαφνικά στα 53 του χρόνια ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κρητικός



    ΣΧΟΛΙΑ