• Ναυτιλία

    South Korean Eastern Cruise: Η νέα εταιρεία κρουαζιέρας

    Ιταλία: Τέλος τα κρουαζιερόπλοια από τη Βενετία


    Η South Korean Eastern Cruise, που απέκτησε το πρώην κρουαζιερόπλοιο Pacific Venus, το οποίο μετονόμασε σε Eastern Venus, ένα πλοίο 720 επιβατών, θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες της, τον επόμενο μήνα, Αύγουστο του 2024.

    Τα σχέδια της νέας εταιρείας περιλαμβάνουν κρουαζιέρες στη Βορειοανατολική Ασία από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο στα λιμάνια της Νότιας Κορέας και της Νοτιοανατολικής Ασίας από τον Οκτώβριο έως τον Μάρτιο με την Ταϊβάν.

    «Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την αναπτυσσόμενη βιομηχανία κρουαζιέρας της Νότιας Κορέας και αντιπροσωπεύει μια σημαντική επέκταση των προσφορών κρουαζιέρας στη Βορειοανατολική Ασία», δήλωσε ο γενικός διευθυντής δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας.

    Κατασκευασμένο για την Venus Cruises με έδρα την Ιαπωνία το 1998, το κρουαζιερόπλοιο Eastern Venus βρίσκεται υπό ανακαίνιση πριν από την επανεμφάνιση του, με την νέα φίρμα στην κρουαζιέρα.

    Μετά την ολοκλήρωση μιας 25χρονης επιχειρησιακής καριέρας στην Ιαπωνία, το Pacific Venus, παροπλίστηκε τον Ιανουάριο του 2023.

    Το πλοίο χωρητικότητας 26.500 τόνων εισήλθε στη συνέχεια σε μια εκτεταμένη περίοδο παροπλισμού πριν πουληθεί στους νέους ιδιοκτήτες στα τέλη του 2023.

    Η εταιρεία Eastern Cruise συνδέεται με την Duwon Shipping, έναν μεταφορέα ro-ro που δραστηριοποιείται μεταξύ της Νότιας Κορέας, της Ιαπωνίας, της Ρωσίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι κομματικές γελοιότητες στην Ελλάδα και ο πυρηνικός πόλεμος στην Αμερική

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 4,76 εκατ. δολάρια

    Χήτος: Τι σηματοδοτεί το deal στη Σαουδική Αραβία για τη Green Cola- Τα επόμενα βήματα



    ΣΧΟΛΙΑ