ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίαση του τα αιτήματα τεσσάρων πλοιοκτητριών εταιρειών για την δρομολόγηση ισάριθμων πλοίων, των οποίων οι εταιρείες είχαν καταθέσει εκπρόθεσμες αιτήσεις.
Ωστόσο, ανέβαλε την εξέταση του αιτήματος για τη δρομολόγηση του πλοίου «Νήσος Αίγινα», από τον Πειραιά προς τη νήσο Αίγινα.
Τα τέσσερα πλοία που θα εισέλθουν στις εσωτερικές θαλάσσιες γραμμές είναι τα εξής:
Το «Άνεμος» του Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη, το οποίο θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιάς, Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των Λιμενικών Αρχών.
Το «Σούπερ Σταρ» του Μάριου Ηλιόπουλου στη γραμμή, Πειραιάς, Σέριφος, Σίφνος, Ίος, Θήρα, αντί στη γραμμή Ραφήνα, Άνδρος, Μύκονος, Πάρος, από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου 2023.
Το «Παξός Άιλαντ» στην γραμμή, Κέρκυρα – Παξοί από 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2023.
Το «Σταύρος – Ελένη» στη γραμμή Ελαφόνησος – Πούντα Λακωνίας.
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις αποφάσεις.
Διαβάστε επίσης:
Top Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Κέρδη 18,9 εκατ. δολαρίων – Αύξηση 120%
Η Finnlines έφερε κέρδη 133,3 εκατ. ευρώ στον όμιλο του Γκριμάλντι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hellenic Train: Νέο πρόβλημα στο δίκτυο – Γιατί διακόπηκε η ηλεκτροδότηση σε όλο το δίκτυο του Προαστιακού Αθήνας
- Αλέξης Κούγιας: Πότε και πού θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο
- Δούκας: Αναβαθμίζουμε πλήρως 11 παιδικές χαρές μέσα στο 2025, βελτιώνοντας την καθημερινότητα στις γειτονιές της Αθήνας
- Με επιτυχία η συμμετοχή του Ομίλου AKTOR στο Rebrain Greece στο Λονδίνο
