• Ναυτιλία

    Saxdor 340 GTWA WALKAROUND: Το σκάφος που το χαίρεσαι σε όλους τους καιρούς

    • NewsRoom


    Η Saxdor έκανε πάλι την έκπληξη με το νέο μοντέλο Saxdor 340 GTWA Walkaround (35,4 πόδια).

    Το νέο δημιούργημα του Mattila Sakari, του σχεδιαστή που καθιέρωσε αυτή την κατηγορία σκαφών, αλλάζει και πάλι τα δεδομένα.

    Το νέο αυτό μοντέλο θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι δύο σε ένα.

    Με τον εξαιρετικά έξυπνο σχεδιασμό του, μπορεί κάποιος να απολαύσει την εμπειρία ενός open air σκάφους με εντυπωσιακούς χώρους, ενώ στον κλειστό του χώρο μπορεί να ταξιδέψει με άνεση και προστασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

    Οι ευρύχωροι διάδρομοι και τα μεγάλα πλαϊνά μπαλκόνια, που ανοίγουν σε μήκος 4 μέτρων, πολλαπλασιάζουν τον ωφέλιμο χώρο του σκάφους, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον για μπάνιο και χαλάρωση, συγκρίσιμο με αυτό πολύ μεγαλύτερων σκαφών.

    Ο άνετος καναπές, που μετατρέπεται σε sunbed στην πλώρη, και το sunbed στην πρύμνη προσφέρουν δύο σημεία για ηλιοθεραπεία με ιδιωτικότητα, που σπάνια βρίσκει κανείς σε σκάφος 35,4 ποδιών.

    Το εσωτερικό σαλόνι, όταν ανοίγουν τα μπαλκόνια, γίνεται ένα με τη θάλασσα, μετατρέποντας το σκάφος σε ένα πλωτό νησί.

    Η φωτεινή κονσόλα του, με τις μεγάλες συρόμενες τζαμαρίες και την ανοιγόμενη οροφή, ο άνετος τριθέσιος καναπές και η πρακτική ντινέτα γίνονται το αγαπημένο σημείο της παρέας για φαγητό και ποτό.

    Στο κάτω deck βρίσκεται η άνετη διπλή καμπίνα με ξεχωριστή τουαλέτα, καθώς και μια δεύτερη πίσω καμπίνα για δύο άτομα, και οι δύο με μεγάλα παράθυρα και εξαιρετικό φυσικό φως.

    Τεχνολογικά, η Saxdor μας απέδειξε ξανά ότι η φινλανδική ναυπηγική τέχνη είναι αξεπέραστη. Η κατασκευή του με vacuum infusion και το βαθύ V-hull με δύο στάδια συνδυάζουν την τέλεια πλεύση, τη σωστή κατανάλωση και την εμπειρία οδήγησης, καθιστώντας την Saxdor ένα από τα πιο εντυπωσιακά success stories του συγκεκριμένου κλάδου.

    Το Saxdor 340 GTWA Walkaround θα παρουσιαστεί από την Τhrace Labea αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Saxdor στην Ελλάδα στις 10 Οκτωβρίου στο Olympic Yacht Show στο Λαύριο.

    Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το μοναδικό σκάφος 35,4 ποδιών που συνδυάζει τόσα πολλά και πλέει τόσο καλά σε όλους τους καιρούς.

    Διαβάστε επίσης:

    Πόσο αυξήθηκαν οι τιμές των διαμερισμάτων το β’ τρίμηνο;

    Γιάννης Παπαδόπουλος: Επίσημα προσωρινός πρόεδρος της ΕΡΤ

    Υπουργείο Ναυτιλίας: Διευκρινίσεις για την διακομιδή ασθενούς από την Αίγινα στον Πειραιά



    ΣΧΟΛΙΑ