• Ναυτιλία

    Pyxis Tankers (Βαλέντιος Βαλεντής): Πρόσθεσε το Konkar Venture που είναι χρονοναυλωμένο με 18.000 δολάρια την ημέρα

    Βαλέντιος Βαλεντής, Pyxis Tankers

    Βαλέντιος Βαλεντής, Pyxis Tankers


    Η Pyxis Tankers Inc., του Βαλέντιου Βαλεντή, γνωστοποίησε ότι συμφώνησε με κοινοπραξία πλοίων μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου, ναυτιλιακή οντότητα που σχετίζεται με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, η οποία ιδρύθηκε πρόσφατα για να αποκτήσει, να κατέχει και να λειτουργεί το πλοίο « Konkar Venture», της κατηγορίας Kamsarmax, το οποίο κατασκευάστηκε το 2015, χωρητικότητας 82.099 dwt.

    Η εταιρεία επένδυσε 7,3 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και θα εκδώσει 267.857 κοινές μετοχές για το 60% των μετοχών στην κοινοπραξία.

    Το πλοίο Konkar Venture, το οποίο είναι αδελφό πλοίο με το οικολογικά αποδοτικό «Konkar Asteri» της εταιρείας, συνεχίζει να απασχολείται στο πλαίσιο της υπάρχουσας χρονοναύλωσης έως τα μέσα Αυγούστου 2024 με μεικτή ημερήσια τιμή 18.000 δολάρια.

    Μετά την απόκτηση του πλοίου, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής των τελών και εξόδων συναλλαγής και της εφαρμογής του κεφαλαίου κίνησης του πλοίου, τα ενοποιημένα συνολικά μετρητά της εταιρείας εκτιμάται ότι είναι περίπου 43,0 εκατομμύρια δολάρια, με συνολικό τραπεζικό χρέος περίπου 89,0 εκατ. δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Δημιουργούμε Κέντρο Αριστείας της Ναυτικής Εκπαίδευσης

    Καιρός: Εξασθενούν τα μελτέμια – Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος

    Πύρινη κόλαση στην Ελλάδα, πολιτική στην Γαλλία, γενική για όλους



    ΣΧΟΛΙΑ