Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Πρόσθεσε νεότευκτο πλοίο στον στόλο της Gaslog ο Πήτερ Λιβανός

ΠΗΤΕΡ ΛΙΒΑΝΟΣ

ΠΗΤΕΡ ΛΙΒΑΝΟΣ

Ο Πήτερ Γ. Λιβανός της GasLog πρόσθεσε στις 23 Αυγούστου στον στόλο της Gaslog το νεότευκτο πλοίο “GasLog Italy”, το οποίο παραδόθηκε από το ναυπηγείο Hanwha Ocean.

Η GasLog που ελέγχεται μετοχικά από τον Πήτερ Γ. Λιβανό, δήλωσε ότι η προσθήκη σηματοδοτεί τον συνεχή εκσυγχρονισμό του στόλου της GasLog.

Το πλοίο «GasLog Italy» είναι ένα από τα τέσσερα νεότευκτα πλοία μεταφοράς LNG, με χωρητικότητα φορτίου 174.000 m3, που η Hanwha Ocean πρόκειται να παραδώσει στην GasLog μεταξύ 2024 και 2025.

Το σκάφος μήκους 294,9 μέτρων και πλάτους 46,4 μέτρων τροφοδοτείται από δύο κινητήρες HP-2S MEGI και είναι εξοπλισμένο με δύο γεννήτριες άξονα, ένα σύστημα λίπανσης αέρα και ένα σύστημα πλήρους ρευστοποίησης.

Το πλοίο ονομάστηκε επίσημα στις 10 Ιουλίου στο ναυπηγείο Hanwha Ocean στο Geoje της Νότιας Κορέας, σηματοδοτώντας το νεότερο πλοίο που εντάχθηκε στον στόλο της GasLog.

Κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής, η κυρία Ilaria Azzimonti, επικεφαλής του χαρτοφυλακίου LNG στην Eni SpA, βάφτισε το GasLog Italy και έσπασε ένα μπουκάλι σαμπάνιας για καλή τύχη.

Διαβάστε επίσης:

Ερυθρά Θάλασσα: Διαρροή πετρελαίου από το φλεγόμενο δεξαμενόπλοιο Sounion

Buy, hold or sell: Άμεση ανάλυση για ΑΡΑΙΓ, ΔΑΑ, ΙΝΤΕΚ, ΜΥΤΙΛ

Οι δυσκολίες της Πειραιώς, γιατί Βακάκης και Pantalakis ζουν σε μια ωραία ατμόσφαιρα, η ΑΜΚ της CENERGY, ο Στασινόπουλος και ο Ηλιάδης, το στοίχημα του Στάσση, το Six Senses πάει Πόρτο Χέλι, τι δείχνουν τα γκάλοπ και το τσάμικο της βουλευτίνας