ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουρκικό φορτηγό πλοίο προσάραξε σήμερα τα ξημερώματα σε βραχώδη περιοχή στο νησί της Τήλου, γεγονός που έγινε αμέσως αντιληπτό από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες και κίνησαν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Πρόκειται για το πλοίο MED CERKEZKOY σημαίας Τουρκίας με 17 μέλη πληρώματος όλοι Τούρκοι. Το πλοίο απέπλευσε από Πειραιά για την Λαττάκεια Συρίας έμφορτο με εμπορευματοκιβώτια.
Το μήκος του πλοίου είναι 146 μέτρα. Προσάραξε στην θαλάσσια περιοχή Άκρα Μοναστήρι, δυτικά της Τήλου.
Στο σημείο, βρίσκονται δύο πλωτά σκάφη, και σύμφωνα με το λιμενικό, ο πλοίαρχος έχει ήδη κάνει επικοινωνία με ρυμουλκό πλοίο ελληνικής σημαίας το οποίο σπεύδει στην περιοχή. Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές και αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα βύθισης του.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citi: Γιατί βλέπει την τιμή του χρυσού στα 3.500 δολάρια μέσα σε τρεις μήνες
- Μητσοτάκης: Χαμογελαστός στο πλοίο της γραμμής προς Τήνο για τις πασχαλινές διακοπές (φωτογραφίες)
- Ζελένσκι: Κατηγορεί τον Γουίτκοφ ότι «διαδίδει το ρωσικό αφήγημα»
- ΑΑΔΕ: Λουκέτα και πρόστιμα σε γνωστές ταβέρνες και εστιατόρια για αποδείξεις και μη διασύνδεση POS
