• Ναυτιλία

    Propeller Club: Βραβεύτηκαν οι 27 εισηγμένες ναυτιλιακές εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης


    Εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή βραδιά που οργάνωσε το Propeller Club στο «Φάρο» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με μεγάλη συμμετοχή της ναυτιλιακής κοινότητας, όπου τιμήθηκαν οι 27 ναυτιλιακές εταιρείες που οι μετοχές τους διαπραγματεύονται στη Νέα Υόρκη.

    Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνη, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στις Ελληνο-αμερικανικές σχέσεις και τους δεσμούς της ελληνικής ναυτιλίας με την χρηματαγορά της Νέας Υόρκης και τόνισε χαρακτηριστικά:

    «Τιμούμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα στις σχέσεις Η.Π.Α.-Ελλάδας, λειτουργώντας ως ουσιαστική γέφυρα φιλίας μεταξύ των δύο εθνών μας, εξυπηρετώντας παράλληλα το παγκόσμιο εμπόριο».

    Το 1o Hellenic-American Shipping Gala, είναι πλέον γεγονός και όπως τόνισε ο πρόεδρος του Propeller Club, Κωστής Φραγκούλης, φιλοδοξία μας είναι να καθιερωθεί ως μία υψηλού κύρους συνάντηση.

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η πρόεδρος της ΕΕΕ, Μελίνα Τραυλού, η Αγγελική Φράγκου, ο πρόεδρος του ΝΕΕ, Γιώργος Πατέρας, ο Σίμος Παληός, ο Αριστείδης Πίττας, ο Χάρης Βαφειάς, ο Παναγιώτης Ν. Τσάκος «τζούνιορ», ο Γιώργος Σαρόγλου, η Σεμίραμις Παληού, ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος, η Αλίκη Παληού, ο Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Βαλέντιος Βαλεντής , ο Πόλυς Β. Χατζηιωάννου, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία να ιδρύσει το Propeller Club, στη Λεμεσό, ο Γιώργος Τσαβλίρης και πολλοί άλλοι.

    Το μενού της εξαιρετικής βραδιάς επιμελήθηκε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ η Ευανθία Ρεμπούτσικα έκλεισε την εκδήλωση δίνοντας ρεσιτάλ με το βιολί της.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Κωστης Φραγκούλης
    Κωστής Φραγκούλης
    Γιώργος Σαρόγλου
    Γιώργος Σαρόγλου
    Νικόλαος Λιάπης, Χαράλαμπος Σημαντωνης, Σήφης Βαρδινογιάννης
    Νικόλαος Λιάπης, Χαράλαμπος Σημαντωνης, Σήφης Βαρδινογιάννης
    Σίμος Παληός
    Σίμος Παληός
    Βαλέντιος Bαλεντής
    Βαλέντιος Bαλεντής
    Παναγιώτης Ν. Τσάκος - Γ. Ξηραδάκης
    Παναγιώτης Ν. Τσάκος – Γ. Ξηραδάκης
    Μελινα Τραυλού
    Μελινα Τραυλού
    Δανάη Μπεζαντάκου
    Δανάη Μπεζαντάκου

    Διαβάστε επίσης:

    Ικανοποίηση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου για τις αποφάσεις του ΙΜΟ για τις εκπομπές αερίων

    Carl Schou στο Mononews: Συνδέουμε την ελληνική ναυτιλία με το μεγαλύτερο ναυτιλιακό δίκτυο στον κόσμο που διαθέτουμε

    Τζον Χατζηπατέρας: Το νεότευκτο τάνκερ Cristobal προστέθηκε στον στόλο της Dorian LPG



    ΣΧΟΛΙΑ