ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι έλεγε ο Μπόμπολας για τον Βαρδή, το ράλι σε Alpha και ΠΛΑΘ, γιατί ο Ιβάν βιάζεται να πουλήσει στον Ρέστη, ο άγνωστος εφοπλιστής Ψαρογιώργος και ο Νίκος Πατέρας και ποιοι πλήρωσαν 2.500 για ένα gala στη Νέα Υόρκη
Το Λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα την Πύλη Ε7 επισκέφθηκε το πρωί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, στο πλαίσιο της μεγάλης εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.
«Έχουν ελεγχθεί και επιθεωρηθεί, όχι μόνο με τακτικούς, αλλά και με έκτακτους ελέγχους, όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε: «Η ασφάλεια των δεκάδων χιλιάδων επιβατών, αλλά και των πληρωμάτων, είναι πάντα σταθερή μας προτεραιότητα».
Απευθυνόμενος στο επιβατικό κοινό, πρόσθεσε: «Καλό ταξίδι, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλες και όλους».
Μαζί με τον κ. Πλακιωτάκη, στο Λιμάνι του Πειραιά, βρέθηκαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης.
Διαβάστε επίσης:
Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων – Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια της Αττικής
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 6,5 εκατ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: Με τον αναπτυξιακό νόμο στηρίζουμε τις παραμεθόριες και τις πιο αδύναμες οικονομικά περιοχές
- Τριάδες για το Σαββατοκύριακο
- Κολομβία: Οι αρχές συνέλαβαν πρώην βαρόνο ναρκωτικών – Ήταν ιδρυτικό στέλεχος του καρτέλ ναρκωτικών του Εσκομπάρ
- Προσέγγισαν τα 2,5 δισ. δολάρια τα κέρδη των εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών των Ελλήνων εφοπλιστών
