• Ναυτιλία

    Πάνος Λασκαρίδης: Το ελληνικό νηολόγιο πνέει τα λοίσθια

    Πάνος Λασκαρίδης, εφοπλιστής

    Πάνος Λασκαρίδης, εφοπλιστής


    «Το ελληνικό νηολόγιο αρχίζει και πνέει τα λοίσθια», τόνισε στη διάρκεια της ομιλίας του σε ναυτιλιακό συνέδριο ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε:

    «Το νηολόγιο δεν θα πάει προς το καλύτερο, αλλά προς το χειρότερο. Τα μαντάτα είναι μαύρα για το ελληνικό νηολόγιο και ούτε η Πολιτεία ούτε ο εφοπλισμός κάνουν τίποτα για να το αναστρέψουν. Οι Έλληνες ναυτικοί μειώνονται, κάτι που έγινε και σε χώρες όπως η Αγγλία και η Νορβηγία.

    Σήμερα δεν πάει ο Έλληνας ναυτικός μόνο στο ελληνικό βαπόρι. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι δεν θα έχουμε τους ναυτικούς όταν αφυπηρετούν από τα πλοία να έρχονται και να εργάζονται στα γραφεία μας».

    Επίσης, ο Πάνος Λασκαρίδης, τόνισε πως «οι Έλληνες στη ναυτιλία δεν είναι ποτέ μια γροθιά» και πρόσθεσε: «Ο ελληνικός εφοπλισμός επί δεκαετίες κρυβόταν, δεν είχε διεθνή στρατηγική, άλλες χώρες με μικρότερους στόλους είχαν καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς πάντα αμυνόμεθα και γκρινιάζαμε, αυτό εξακολουθεί μέχρι σήμερα. Αντιμαχόμεθα προτάσεις άλλων, ενώ πρέπει με το οικονομικό μέγεθος που έχουμε εμείς να βγαίνουμε μπροστά».

    Διαβάστε επίσης:

    Ρωσία: Επαναλαμβάνει τις εξαγωγές πετρελαίου στη Βόρεια Κορέα

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Μπερλουσκόνι του άφησε την Μόντσα; – mononewsTV

    Χρηματιστήριο: Πάρτι στα χαρτιά της οικογένειας Στασινόπουλου, στον… αυτόματο των ιστορικών υψηλών η Aegean

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ