• Ναυτιλία

    Παναγιώτα Χρυσάνθη: Η καπετάνισσα που ανέλαβε το τιμόνι της Andriaki Shipping

    • NewsRoom


    Η Andriaki Shipping, η εταιρεία διαχείρισης δεξαμενόπλοιων του ομίλου N.J Goulandris, διόρισε την Παναγιώτα Χρυσάνθη ως νέα διευθύνουσα σύμβουλο.

    Mε ανάρτηση της στο LinkedIn η ναυτιλιακή αναφέρει:

    «Η Andriaki είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό της καπετάνισσας Παναγιώτας Χρυσάνθη ως νέας διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας.

    Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην Andriaki το 1996 ως δόκιμη αξιωματικός και στη συνέχεια κατείχε διάφορες θέσεις φτάνοντας μέχρι της θέση της DPA/QSE Manager, στη στεριά. Είμαστε βέβαιοι ότι η εργασιακή της ηθική, οι ικανότητες λήψης αποφάσεων και η εμπνευσμένη προσωπικότητά της θα διαφυλάξουν και θα προωθήσουν τις αξίες και την αποστολή της εταιρείας μας, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας της Andriaki Shipping.

    Η καπετάνισσα Παναγιώτα Χρυσάνθη διαδέχεται τον κ. Φώτη Δαλμύρα, στον οποίο είμαστε ευγνώμονες για την αφοσίωση, την ηγεσία και τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα του σχέδια».

    Σύμφωνα με τη σελίδα της στο LinkedIn, η Παναγιώτα Χρυσάνθη έγινε πλοίαρχος φοιτώντας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, στην Ελλάδα την περίοδο 1996-2000.

    Συνέχισε στις σπουδές της στο τμήμα Μαθηματικών και Μηχανικών στο πανεπιστήμιο City του Λονδίνου, το διάστημα 2006-2009, και απέκτησε master στο Maritime Operations and Management.

    Παναγιώτα Χρυσάνθη
    Παναγιώτα Χρυσάνθη

    Παρέμεινε σε όλη την καριέρα της στην Andriaki Shipping, όπου ήταν επίσης υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την παρακολούθηση της εφαρμογής του ενεργειακού περιβαλλοντικού σχεδίου για τα πλοία του στόλου της.

    Andriaki Shipping ιδρύθηκε το 1953 ως μέλος του ομίλου N. J. Goulandris (Νικολάου Ι. Γουλανδρή).

    Έκτοτε παρείχε υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών, για λογαριασμό των πελατών της, έχοντας διαχειριστεί πάνω από 100 πλοία διαφόρων τύπων και μεγεθών.

    Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα έναν σύγχρονο στόλο οκτώ δεξαμενόπλοιων, όλα υπό ελληνική σημαία και ταξινομημένα με τους μεγαλύτερους νηογνώμονες IACS.

    Διαβάστε επίσης:

    Στυλιανίδης: Το Λιμενικό Σώμα υπηρετεί πανανθρώπινες αξίες – Eίμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα

    Οι Έλληνες εφοπλιστές αγόρασαν και πούλησαν 345 πλοία, αξίας 8,5 δισ. δολαρίων στο 9μηνο – Παρήγγειλαν και 185 νεότευκτα

    Webber Research & Advisory: Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της λίστας των ESG



    ΣΧΟΛΙΑ