• Ναυτιλία

    Ο Πάνος Ξενοκώστας της ΟΝΕΧ θα καλύψει τα έξοδα στέγασης για τους γιατρούς της Σύρου

    Πάνος Ξενοκώστας, επικεφαλής ONEX

    Πάνος Ξενοκώστας, επικεφαλής ONEX


    Ο Πάνος Ξενοκώστας της ONEX Neorion Shipyards, γνωστοποίησε ότι θα πληρώνει τα έξοδα στέγασης για τους γιατρούς που μετακινούνται στο νησί της Σύρου, κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

    Η ανακοίνωση της χορηγίας έγινε από τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ONEX Πάνο Ξενοκώστα και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου “Βαρδάκειο και Πρώιο” Νικόλαο Ρούσα, στις εγκαταστάσεις του Aegean Neorion Innovation Center (ANIC) στην Ερμούπολη.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Ξενοκώστας, παρέχει οικονομική σημαντική βοήθεια στους εξής τομείς ιατρικής φροντίδας της Σύρου:

    • Εκπαίδευση των καρδιολόγων του Νοσοκομείου στην χρήση και αξιοποίηση της Ηλεκτρικής Αυτόματης Συσκευής Καταγραφής Καρδιακού Ρυθμού ECG-247 και στην χρήση της Webπλατφόρμας παρακολούθησης και διαχείρισης των δεδομένων στο πλαίσιο της δωρεάς μας για το Smart Secure Green Hospital.
    • Συμμετοχή του ομίλου ONEX στο πρόγραμμα ψηφιοποίησης της CISCO με τίτλο “Έξυπνο – Ασφαλές – Πράσινο” που στόχο έχει να αναβαθμίσει ψηφιακά τις υπηρεσίες του νοσοκομείου.
    • Στην κάλυψη όλων των κατοίκων της Σύρου με το πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της εταιρείας. Το πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης των κατοίκων της Σύρου από την Interamerican και την ONEX Neorion Shipyards, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην περίθαλψη κρίσιμων περιστατικών και στη διάσωση συμπολιτών μας. Ενδεικτικά, από την εφαρμογή του ομαδικού ασφαλιστηρίου την προηγούμενη χρονιά, έγιναν τρεις επείγουσες αερομεταφορές, εκ των οποίων οι δύο με υγειονομικό αεροπλάνο και η μία με ελικόπτερο.

    Στην παρουσίαση της χορηγίας για το Γενικό Νοσοκομείου Σύρου ο Π. Ξενοκώστας δήλωσε «Εξασφαλίζουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για τους Συριανούς και τους επισκέπτες του νησιού.

    Με αυτό το τρόπο διατηρούμε υψηλά την ποιότητα ζωής των κατοίκων, διασφαλίζουμε τη θετική πορεία της τοπικής οικονομίας και του τουρισμού, και χτίζουμε ακόμα περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης με τη Σύρο και τους Συριανούς».

    Διαβάστε επίσης:

    Κωστής Κωνσταντακόπουλος: Δυναμική είσοδος στη Seanergy Maritime που εξασφάλισε το 5,1% των μετοχών της

    Απόστολος Βακάκης (Jumbo): Μη βιάζεστε για τοποθετήσεις κεφαλαίων, θα εκλογικευτούν οι τιμές

    Ο Φλωρίδης και οι δίκες των λευκών κολάρων – Η Folli Follie και ο λογιστής του εφοπλιστή Μποδούρογλου



    ΣΧΟΛΙΑ