Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Φιλοξενεί το Σεμινάριο MEDPorts για τα Λιμάνια Νησιών

Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) ανακοινώνει τη φιλοξενία του σημαντικού Σεμιναρίου MEDPorts για τα Λιμάνια Νησιών, το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο 20 Σεπτεμβρίου 2024, με θέμα: «Ο Ρόλος των Λιμανιών στην Οικονομική Ανάπτυξη των Νησιών της Μεσογείου».

Η φιλοξενία του σεμιναρίου MEDPorts από τον Ο.Λ.Η. υπογραμμίζει τον ηγετικό ρόλο του λιμένα Ηρακλείου στη συμβολή του στη συνδεσιμότητα, την οικονομική ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των νησιωτικών λιμανιών στη Μεσόγειο.

Το σεμινάριο, το οποίο αποτελείται από δύο ενότητες, θα φέρει κοντά ειδικούς λιμένων για να συζητήσουν θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούν τη βιωσιμότητα και την οικονομική ανάπτυξη, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα και την ευημερία των νησιωτικών λιμανιών.