ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η πολιτεία, η κυβέρνηση, ο κρατικός μηχανισμός, είναι από την πρώτη στιγμή κοντά στους πληγέντες από τους σεισμούς. Ήρθαμε σήμερα εδώ για να συμβάλουμε στην προώθηση λύσεων αλλά και για να στηρίξουμε την τοπική αυτοδιοίκηση, τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε περιοχές της Σητείας μετά τον χθεσινό σεισμό μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή.
Ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι από την ισχυρή σεισμική δόνηση, ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα και από ότι φαίνεται, το Λασίθι, η Σητεία, άντεξαν.
Ο υπουργός Ναυτιλίας κάλεσε τους συμπολίτες του να ακολουθούν τις οδηγίες και τις υποδείξεις της πολιτικής προστασίας και να τους διαβεβαίωσε ότι η στήριξη και η αρωγή της πολιτείας θα είναι και πλήρης και αποτελεσματική.
Ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε, επίσης, ότι σε επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο, «αποδέχθηκε την πρότασή μου και θα αποκαταστήσει πλήρως τον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου στον Ξερόκαμπο στη Σητεία».
«Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεισφορά του. Πολύ σύντομα, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τους πιστούς και θα είναι ακόμη καλύτερο από πριν» κατέληξε ο υπουργός.
Διαβάστε επίσης
Θανάσης Μαρτίνος: Σημαντική δωρεά στο Νοσοκομείο «Σωτηρία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μονακό: Οι εντυπωσιακές πριγκιπικές παρουσίες στον καθιερωμένο «Χορό των Ρόδων»
- Wall Street: Πτωτικό άνοιγμα στη τελευταία συνεδρίαση του χειρότερου μήνα από το 2022 – Βουλιάζει η μετοχή της Tesla
- Εριέττα Κούρκουλου: Οι ευχές στη Μαριάννα Λάτση και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες
- Eurobank: Στις 30 Απριλίου η ΓΣ για την διανομή μερίσματος €0,105 ανά μετοχή
