Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Neptune Maritime Leasing: O Lars Solbakken προστέθηκε στη διοικητική δύναμή της

Χάρης Αντωνίου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune International AG

Χάρης Αντωνίου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune International AG

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ocean Yield, Lars Solbakken, εντάχθηκε στη Neptune Maritime Leasing ως σύμβουλος της διοίκησης.

Επισημαίνεται ότι η Neptune Leasing ιδρύθηκε το 2021 από τον Χάρη Αντωνίου και την οικογένεια Λάτση, ενώ από τον προηγούμενο Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο εφοπλιστής Κωστής Κωνσταντακόπουλος, της Costamare συμμετέχει επίσης ως ο κορυφαίος επενδυτής με 200 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Lars Solbakken, σχολιάζοντας τη συμφωνία του και τα νέα του του καθήκοντα, είπε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να αρχίσω να εργάζομαι ως σύμβουλος της Neptune Leasing. Η εταιρεία βρίσκεται σε εξαιρετική θέση για να προσφέρει ένα πολύ ανταγωνιστικό προϊόν χρηματοδοτικής μίσθωσης και θα πρέπει να είναι ένας πολύ ελκυστικός χρηματοδοτικός συνεργάτης, τόσο για τις ναυτιλιακές εταιρείες, όσο και για τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών πετρελαίου.»

Ο Solbakken, υπηρέτησε σε ανώτερες θέσεις στη ναυτιλία και τον τραπεζικό τομέα. Υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος της Ship Finance International, της Norwegian Carriers και από το 2012 έως τις αρχές του 2022 στην Ocean Yield. Στον τραπεζικό τομέα, διετέλεσε γενικός διευθυντής του υποκαταστήματος της Fortis Bank στο Όσλο και στην Christiania Bank, τώρα Nordea, ήταν ανώτερος αντιπρόεδρος και αναπληρωτής επικεφαλής παροχών ναυτιλίας.

«Μας τιμά που ένας ακόμη κορυφαίος εμπειρογνώμονας στη ναυτιλία συμφώνησε να υποστηρίξει την πλατφόρμα μας για υπηρεσίες χρηματοδοτικής μίσθωσης στη ναυτιλιακή κοινότητα. Ο Lars θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας να δημιουργήσουμε ένα υψηλής ποιότητας διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο στη ναυτιλία και τις υπηρεσίες πετρελαίου. Καλωσορίζω τον Lars στη Neptune Leasing», δήλωσε ο Χάρης Αντωνίου.

Διαβάστε επίσης: 

Μήνυμα ΥΝΑΝΠ Θ. Κλιάρη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Λέσβος: Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπού διακινητή

Συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ για την ψηφιακή παρακολούθηση κρίσιμων υποδομών στα νησιά

──────────────────

Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων