• Ναυτιλία

    Νέο πρόβλημα για το Blue Star 1 στο λιμάνι της Νάξου – Δύο ώρες προσπαθούσε να δέσει

    • NewsRoom


    Νέο πρόβλημα ανέκυψε με το πλοίο Blue Star 1 στο λιμάνι της Νάξου που λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία αποβίβασης.

    Μετά τη χθεσινή πρόσκρουση στο ντόκο του λιμένα του νησιού, σήμερα το πλοίο αδυνατούσε, για πάνω από μία ώρα, να δέσει στο λιμάνι.

    Πιο αναλυτικά, το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, ωστόσο στην προσπάθειά του να δέσει στη Νάξο αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

    Κάποια στιγμή το πλοίο κατάφερε να δέσει στο λιμάνι και να αποβιβάσει τους επιβάτες, ωστόσο λόγω κινδύνου πρόσκρουσης απομακρύνθηκε χωρίς να προλάβει να αποβιβάσει τις νταλίκες και ενδεχομένως κι άλλα οχήματα.

    Καταβλήθηκε προσπάθεια δύο και πλέον ωρών προκειμένου το πλοίο να ξαναδέσει στο λιμάνι, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να αναχωρήσει για Σαντορίνη χωρίς να ολοκληρώσει την αποβίβαση. Μάλιστα, φαίνεται πως κατά τις προσπάθειες που έγιναν για να δέσει στο λιμάνι, το πλοίο έχασε και έναν κάβο.

    Πηγή: cyclades24

    Διαβάστε επίσης:
    Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς παραβίασε την εκεχειρία λένε οι IDF – Ανταλλαγή πυρών στη Βόρεια Γάζα

    Ανδρουλάκης: Οι προτάσεις μας για το ιδιωτικό χρέος προσφέρουν μια ουσιαστική δεύτερη ευκαιρία αξιοπρέπειας

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Να επιμένετε στο όνειρο, να έχετε εμπιστοσύνη, να πέφτετε και να σηκώνεστε



    ΣΧΟΛΙΑ