Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Neda Maritime (οικογένεια Λυκιαρδόπουλου): Πρόσθεσε ακόμη ένα πλοίο στον στόλο της

Νικόλας Λυκιαρδόπουλος

Νικόλας Λυκιαρδόπουλος

Η Neda Maritime, της οικογένειας Λυκιαρδόπουλου γνωστοποίησε ότι πρόσθεσε άλλο ένα πλοίο στο στόλο της, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Πρόκειται για το δεξαμενόπλοιο LR2 “Santhia”, με αριθμό κύτους 5087, από την Daehan Shipbuilding Co. Ltd, στο Mokpo της Νότιας Κορέας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την επιτυχή παράδοση του τελευταίου μας πλοίου, του LR2 “Santhia”, με αριθμό κύτους 5087, από την Daehan Shipbuilding Co. Ltd, στο Mokpo της Νότιας Κορέας, σηματοδοτώντας ένα ακόμη ορόσημο για τη Neda Maritime.

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στους ναυπηγούς της DH Shipbuilding και στην αφοσιωμένη ομάδα του εργοταξίου μας για την αμέριστη υποστήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του έργου. Πολλές ευχαριστίες σε όλους για την άριστη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της κατασκευής και παράδοσης του ‘Santhia’.

Από σήμερα, ο πλοίαρχος Κωνσταντίνος Κολαΐτης Atzoulet είναι επικεφαλής του πλοίου, με επικεφαλής Ά μηχανικό τον Πέτρο Μαρκάκη. Ευχόμαστε στο “Santhia”, και σε όλους όσους ταξιδεύουν με αυτό, ήρεμες θάλασσες.»

Διαβάστε επίσης: 

Διεθνής διάκριση της Μαρίνας Χατζημανώλη από το International Propeller Club

Blue Innovators of Piraeus: Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας για την Βιωσιμότητα στη Γαλάζια Οικονομία

Συναντήθηκε αντιπροσωπεία της CLIA με τον πρωθυπουργό για τα θέματα κρουαζιέρας