ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ίδρυμα «Αθηνάς Ι. Μαρτίνου» προσέφερε το ποσό των 173.470 ευρώ προκειμένου να καλυφθεί το κόστος εργασιών ανακαίνισης του 252 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
Στόχος του Ιδρύματος, όπως αναφέρεται, είναι οι άμεσα ωφελούμενοι να ενδυναμώνονται και να αναπτύσσονται μέσω των δωρεών του και όχι να καλύπτουν προσωρινά κάποια ανάγκη τους. Ως εκ τούτου, κάθε δράση εξετάζεται μέσα από το πρίσμα της βιωσιμότητας και της ανάπτυξης ικανοτήτων.
Οι οργανισμοί που ενισχύονται αναμένεται να έχουν σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο καθώς και να επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση, διαφανή διαχείριση και πραγμάτωση του σκοπού τους.
Το Ίδρυμα έχει στον πυρήνα της αποστολής του την έμπρακτη υποστήριξη και την κινητοποίηση οργανισμών, επιδιώκοντας να πολλαπλασιάζει τα οφέλη των δωρεών που πραγματοποιεί. Για τον λόγο αυτό επιδιώκει τη δημιουργία συνεργασιών ποικίλων μορφών.
Διαβάστε επίσης:
Ο Πέτρος Παναγιωτίδης πούλησε δεξαμενόπλοιο με κέρδος 17 εκατ. δολάρια!
Performance Shipping (Αλίκη Παληού): Εξασφάλισε συνολικά έσοδα 54 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γεωπολιτική αξία του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού
- Ο πρώτος δισεκατομμυριούχος της Αλβανίας: Η διαδρομή του Σαμίρ Μάνε από την εξορία στη δημιουργία μίας αυτοκρατορίας
- Η μυστική αυτοκρατορία του κληρονόμου της Hermes: Η αγωγή των 16 δισ. και το αόρατο χέρι του Κατάρ
- Γιατί ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε τώρα τα νέα μέτρα στήριξης ύψους 1 δισ. ευρώ – Οι στόχοι της ΔΕΘ
