ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η MSC, του Τζιανλουίτζι Απόντε προχώρησε σε μια νέα παραγγελία maxi, που περιλαμβάνει δέκα megamaxes των 24.000 TEU, τα οποία θα ναυπηγηθούν Hengli Heavy Industry. Η συνολική επένδυση ανέρχεται σε 2,35 δισ. δολάρια.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Alphaliner, η MSC είχε κέρδη περί τα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Στις αρχές του έτους, η MSC υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Hengli. Τον Σεπτέμβριο, η MSC παρήγγειλε 10 πλοία LNG διπλού καυσίμου των 21.000 TEU από το ναυπηγείο της Κίνας.
Η τελευταία σειρά των 24.000 TEU megamaxes, που μόλις παραγγέλθηκαν, θα παραδοθούν το έτος 2028. Με αυτόν τον τρόπο η MSC ανεβάζει το βιβλίο παραγγελιών της στα 2,13 εκατομμύρια TEU.
Διαβάστε επίσης:
Η Μύκονος παγκόσμιος προορισμός κρουαζιέρας με ρεκόρ αφίξεων το 2024
Πασχάλης Διαμαντίδης (Velos Shipping): To Velos Topaz ταξιδεύει με ελληνική σημαία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: Προγραμματίζει επίσκεψη στην Συρία
- Λασίθι: Επιχείρηση για την ανάσυρση τραυματισμένης γυναίκας – Έπεσε από ύψος στο σπήλαιο Περιστεράς
- Τουρκία: Συνάντηση Ρωσίας – Ουκρανίας στην Αγκυρα για την ασφάλεια στη Μαύρη Θάλασσα
- Μητσοτάκης: Το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών θα επισκεφθεί αύριο, Μεγάλη Δευτέρα
